Μαύρο Ρόδο: Η επιτυχία έφερε και τρίτη μέρα προβολής μέσα στην εβδομάδα

13.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Η επιτυχία έφερε και τρίτη μέρα προβολής μέσα στην εβδομάδα
"Το ζητήσατε και το έχετε" διαβάζουμε στην ανακοίνωση του Mega, σύμφωνα με την οποία το Μαύρο Ρόδο θα προβάλλεται πια και κάθε Τετάρτη.

Η δραματική σειρά του Mega είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και ήρθε σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου, ο οποίος υπέγραψε τη σκηνοθεσία στις Άγριες Μέλισσες, γεγονός που, προφανώς, τον έκανε να ζητήσει και από πολλούς πρωταγωνιστές του στην ιστορική (ήδη) σειρά του ΑΝΤ1 να τον ακολουθήσουν και το νέο του εγχείρημα.

Το Μαύρο Ρόδο -και ειδικά οι πρωταγωνιστές του, Φωτεινή Παπαθεοδώρου (Ελισάβετ) και Μιχαήλ Ταμπακάκης (Πέτρος) έχουν κερδίσει από την πρώτη στιγμή το κοινό με το αίτημα για επιπλέον μέρες προβολής να είναι εντονότατο στα social media.

Ύστερα από πίεσαη δύο εβδομάδων, λοιπόν, η παραγωγή και το κανάλι αποφάσισαν να κάνει το χατήρι στους απανταχού φανς. Η ανακοίνωση έγινε πριν από λίγο και από την ερχόμενη εβδομάδα η σειρά θα προβάλλεται από Κυριακή μέχρι και Τετάρτη.

Το Μαύρο Ρόδο έρχεται και εσύ ξέρεις το (πραγματικό) κορίτσι του πρωταγωνιστή από τον Σασμό

Όσο για τις εξελίξεις; Το επεισόδιο της Κυριακής (16/10/2022) αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους φανς με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο πρώτο φιλί που θα ανταλλάξουν οι πρωταγωνιστές.

Μέχρι τότε, ιδού μια πρώτη γεύση από το επόμενο επεισόδιο...