Μαύρο Ρόδο: Εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς και μία αποκάλυψη

10.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς και μία αποκάλυψη
Και ενώ ο Πέτρος (Μιχαήλ Ταμπακάκης) αρχίζει να κοιτάζει την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) με τελείως διαφορετικό μάτι -ξέχασε και το στοίχημα και τα πάντα- το ενδιαφέρον για τη νέα δραματική σειρά του Mega γίνεται ολοένα κα πιο έντονο.

Μπήκαμε στη δεύτερη εβδομάδα προβολής της σειράς Μαύρο Ρόδο που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και, όπως φαίνεται από τους δείκτες τηλεθέασης, το κοινό έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή τους ήρωες αυτής της απαγορευμένης αγάπης.

Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε το πρώτο άγγιγμα μεταξύ τους. Έγινε κατά λάθος όμως, όπως θα δούμε σήμερα ήταν ικανό να ταράξει σε απίθανο βαθμό την Ελισάβετ, η οποία, βαθύτατα τραυματισμένη ούσα από τη βία που βίωσε παιδί, δεν μπορεί να δεχτεί καμία σαρκική επαφή, όσο πραγματικά αθώα κι αν είναι αυτή.

Ο Πέτρος ταράζεται με την αντίδρασή της όμως αυτό το κορίτσι ασκεί επάνω του μία πρωτόγνωρη επιρροή και ζητά τη βοήθεια της αδελφής του για να την πλησιάσει ξανά...

Το Μαύρο Ρόδο έρχεται και εσύ ξέρεις το (πραγματικό) κορίτσι του πρωταγωνιστή από τον Σασμό

Ενόψει του σημερινού επεισοδίου, trailer του οποίου μπορείς να δεις στο τέλος της είδησης, ρίχνουμε μια ματιά στο τι γίνεται στα γυρίσματα των επεισοδίων και ακούμε τι έχουν να πουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές για τους ήρωες που ενσαρκώνουν.

Από τα όσα μαθαίνουμε κρατάμε τα λόγια της Μυρτούς Αλικάκη για την Κασσιανή της. "Η Κασσιανή είναι καλογριά, αλλά είναι η κακιά του μοναστηριού", λέει η ηθοποιός υπογραμμίζοντας ότι η Κασσιανή δεν έχει απλώσει ακόμη όλα τα χαρτιά της.

Εν αναμονή, λοιπόν...

Ιδού και μία γεύση του τι να περιμένουμε σήμερα (10/10/2022) σε ένα επεισόδιο όπου αντιλαμβανόμαστε -επίσημα- για πρώτη φορά τον ρόλο που έπαιξαν οι καλόγριες τη βραδιά που η Ελισάβετ (Άννα, τότε) χτύπησε τρομαγμένη την πόρτα του μοναστηριού (bonus, ένα sneak Preview με Πέτρο και Άννα)