Μαρία Κορινθίου: Η πρεμιέρα στο Πρωινό και το σχόλιο του Γιάννη Αϊβάζη

10.10.2022
Μαρία Κορινθίου: Η πρεμιέρα στο Πρωινό και το σχόλιο του Γιάννη Αϊβάζη
Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε σήμερα το πρωί (10/1/2022) στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας τον νέο ρόλο της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και, φυσικά, ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης την καμάρωνε από το σπίτι!

Πριν συμπληρωθεί καν μήνας από τη δική της πρεμιέρα στην παρουσίαση συγκεκριμένων ενοτήτων στο Πρωινό το ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε αφήνοντας κενή τη θέση που αρχικά είχε "χηρέψει" με την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά.

Πρωινό: Τι είπε on air ο Γιώργος Λιάγκας για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την ομάδα

Από εκείνη τη στιγμή, τα σενάρια ήταν πολλά σχετικά με την επόμενη μέρα στο πλατό της εκπομπής και να που σήμερα ήρθε η ώρα της αποκάλυψης/επιβεβαίωσης -αν και χωρίς επίσημη ανακοίνωση αυτή τη φορά.

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τη Μαρία Κορινθίου με μεγάλη χαρά ενώ η ηθοποιός εμφανίστηκε απαστράπτουσα με μία ολόσωμη φούξια φόρμα και εμφανή μια, απόλυτα φυσιολογική, αμηχανία της αρχής.

Ο παρουσιαστής εξήγησε αμέσως τι θα κάνει ο καθένας, τονίζοντας πως το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό, "αλλά ένα τμήμα της εκπομπής μένει γυναικείο. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, θα αφήσει τη στάμπα της η Μαρία Κορινθίου. Μαγειρικές, ζώδια, τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου", είπε ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στη νέα συνεργάτιδά του και στη συνέχεια τη σύστησε στην υπόλοιπη ομάδα.

Η εκπομπή εξελίχθηκε και η Μαρία πήρε το βάπτισμα του πυρός με τις ευχές να έρχονται από κάθε κατεύθυνση στα social media. Οι ευχές που ξεχώρισαν πάντως, είναι αυτές που ήρθαν με μορφή θαυμασμού από τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος μοιράστηκε ένα πλάνο της. "Ομορφιά μου" γράφει ο Γιάννης και αναμένεται η συνέχεια..

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Τι τους έφτασε κοντά στο χωρισμό;

Λίγη ώρα αργότερα η Μαρία Κορινθίου έκανε την πρώτη ανάρτησή της ως μέλος της ομάδας του Πρωινού και υπερτόνισε με αυτή τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, "το αγόρι της το καινούριο", όπως είπε χαρακτηριστικά.

"Με το αγόρι μου το καινούργιο, το καλό, το έγκριτο, το πρωινό, το διδυμάκι! Αισθάνομαι υπέροχα που με έχει αγκαλιά και με κρατάει από το χέρι!!!! @gliagas 💗💗💗💗💗 Καλή μας αρχή γεμάτη φως και τεράστια αληθινά χαμόγελα", διαβάζουμε στη λεζάντα, ιδού και η αγκαλιά