Γιώργος Λιάγκας: Έρχεται νέα παρουσιάστρια στο "Πρωινό" - Την χαρακτήρισε "μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πολύ όλοι"

08.10.2022
Γιώργος Λιάγκας: Έρχεται νέα παρουσιάστρια στο "Πρωινό" - Την χαρακτήρισε "μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πολύ όλοι"
Όσα αποκαλύφθηκαν από τον παρουσιαστή στον αέρα του "Πρωινο" - Ποιο είναι το άτομο που θα ενταχθεί στην ομάδα;

Λίγες μέρες μετά την παραίτηση της Δούκισσας Νομικού από το "Πρωινό" του Ant1, ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να ενταχθεί στην εκπομπή, κατά πάσα πιθανότητα από την ερχόμενη Δευτέρα. Τη σχετική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε πως το εν λόγω άτομο είναι και φίλη του.

Ράδιο Αρβύλα: Το πρώτο τρέιλερ - Πότε κάνουν πρεμιέρα;

"Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τάδε. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί στην παρέα μας εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος" είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

GNTM: Τα 21 κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι και το προκλητικό "άδειασμα" της Σοφίας Χατζηπαντελή στη Mary Vitinaros

Ο ίδιος στη συνέχεια πρόσθεσε πως: "Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθάει πάρα πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα, στα εμπορικά…το λέω για να μην γράψετε τέρατα... Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού!'.

Ο Γιώργος Λιάγκας χτίζει αναμονή κοινού, όμως το ρεπορτάζ που "τρέχει" αποκαλύπτει τη Μαρία Κορινθίου ως το πρόσωπο που θα του κάνει παρέα στο Πρωινό και το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα το πρωί για να δούμε αν επιβεβαιωθεί!