Σασμός: Αποκαλύπτεται ο αληθινός ένοχος για τον φόνο του Άγγελου και ο Αστέρης τσακώνεται με τον Παύλο και τον Σταύρο

04.10.2022
Σασμός: Αποκαλύπτεται ο αληθινός ένοχος για τον φόνο του Άγγελου και ο Αστέρης τσακώνεται με τον Παύλο και τον Σταύρο
Νέα σελίδα στο σπίτι των Βρουλάκηδων καθώς μια νέα "κεφαλή" παίρνει τη θέση που της ανήκει, αλλά χαρές και για τους Σταματάκηδες με την αθώωση της Καλλιόπης.

Δεύτερη εβδομάδα προβολής του δεύτερου κύκλου για τη δημοφιλή σειρά του Alpha και συνεχίζει να σαρώνει στην τηλεθέαση. 29,1% κατέγραψε χθες (3/10/2022) στο δυναμικό κοινό, για την ιστορία, έναντι ενός σημαντικού 19,2% που έκανε το Μαύρο Ρόδο στην πρεμιέρα του και ένα 18,5% για το GNTM που συνεχίζει να διατηρεί υψηλό το ενδιαφέρον των φανς του.

Σήμερα αναμένεται η συνέχεια για τον Σασμός και μεγάλο κομμάτι του επεισοδίου θα αφιερωθεί στην είδηση για την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη. Όλοι όσοι δεν ήταν στην κηδεία του Άγγελου όπου και έγιναν τα "φανερώματα" έμαθαν τα, πραγματικά, απίστευτα νέα.

Την ίδια στιγμή, η εισαγγελέας, που δεν είναι άλλη από την πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη, πιέζει την Καλιόπη και τα όσα μαθαίνει οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορει να ήταν εκείνη που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στον γιατρό. Η συνεργασία με την αστυνομία θα φτάσει το νήμα στον Κώστα και η αλήθεια -όσο σκληρή κι αν είναι, ειδικά για την Άσπα- θα λάμψει.

Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο.