Παραμένει στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου;

02.06.2022
Παραμένει στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου;
Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει ήδη ξεκινήσει να παίρνει φωτιά και αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν μπει στη μάχη της διεκδίκησης από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ένα από αυτά είναι και ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος δέχτηκε πρόταση από το Mega δεδομένου ότι το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1 τελείωνε φέτος. Ο ΑΝΤ1 έκανε την κίνηση που έπρεπε και ως εκ τούτου ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στον σταθμό για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στον δημοσιογραφικό χώρο και στην τηλεοπτική αρένα και είναι πόλος έλξης για κάθε τηλεοπτικό σταθμό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σταθμού:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο
Χατζηνικολάου. Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο πολύπειρος και διακεκριμένος δημοσιογράφος θα βάζει την έγκυρη υπογραφή του στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού, της
εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω», αλλά και πολιτικών εκπομπών, αφού η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να έχει εκλογικό ενδιαφέρον. Έχοντας γράψει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της τηλεόρασης και της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου με το κύρος, την αξιοπιστία και τη σημαντική, πολυετή και μακρά πορεία του, θα συνεχίσει να φέρνει στην πρώτη γραμμή την πραγματική και έγκυρη είδηση.