Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς και εκείνη βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκαλύψει την αλήθεια για τη σχέση Αστέρη και Σταύρου

01.06.2022
Σασμός: Ο Άγγελος μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς και εκείνη βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκαλύψει την αλήθεια για τη σχέση Αστέρη και Σταύρου
Τα συμπτώματα της επιδείνωσης της υγείας της Αργυρώς είναι πια πιο εμφανή και ο Άγγελος βλέπει κατά λάθος τα φάρμακά της. Δεν θέλει πολύ για να καταλάβει τι συμβαίνει και η αγωνία του μεγαλώνει. Την ίδια στιγμή ο άνθρωπος του Καραπάνου παίρνει κάπως απότομα τη Στέλλα από το γραφείο ενώπιων των γονίων της και το συμβάν θα φτάσει και στα αυτιά του Γεράσιμου που δεν θα αργήσει να υπολογίσει το "1+1".

Ένα από τα πράγματα που περιμένουμε να δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού είναι η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας της Αργυρώς. Ο Άγγελος είναι ο πρώτος που το αντιλαμβάνεται και θα μεταφέρει μετά τα νέα στην Άσπα.

Το όνομα του Άγγελου ως αγοραστή του κτήματος των Σταματάκηδων φέρνει αναστάτωση στο χωριό και ο Αστέρης με τον Μαθιό δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η Καλλιόπη από την άλλη αρνείται να δεχτεί πως κι η τελευταία γη των Σταματάκηδων θα πέσει στα χέρια του Βρουλάκη και αντιδρά άσχημα.

Στο μεταξύ, ο Πρόδρομος πηγαίνει στο γραφείο της Στέλλας και της ζητάει να τον ακολουθήσει, σύμφωνα με την εντολή του Καραπάνου και το κάνει κάπως... άγαρμπα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων γονιών της.

Ο Καραπάνος θυμίζει στη Στέλλα ότι του χρωστάει και της αποκαλύπτει τι θέλει να κάνει για εκείνον. Ο βαρυποινίτης θέλει από τη δικηγόρο να τον μεταφέρει μέσα από τα δεκάδες μπλόκα που έχει στήσει η αστυνομία χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Τι θα κάνει η Στέλλα άραγε;

Στο μεταξύ, ο Σταύρος πάει ανυποψίαστος να βρει την Αργυρώ στη δουλειά της και πέφτει επάνω στον Αστέρη. Ώρα μηδέν για τη μεγάλη αποκάλυψη; Θα δούμε σήμερα το βράδυ.