Σασμός: Η κατάθεση της Σεμίνας ανατρέπει όλα τα δεδομένα - Εμείς, όμως θα μείνουμε με την απορία

20.04.2022
Σασμός: Η κατάθεση της Σεμίνας ανατρέπει όλα τα δεδομένα - Εμείς, όμως θα μείνουμε με την απορία
Στο τελευταίο επεισόδιο πριν από τη διακοπή για τις διακοπές του Πάσχα όλη η εξέλιξη εστιάζεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου λίγο πριν τη λήξη της δίκης η Σεμίνα "ορκίζεται να πει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια".

Ο μόνος άνθρωπος που είδε από κοντά τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μέρα στα χωράφια όταν ο Πέτρος έπεσε νεκρός από το όπλο του Μαθιού που κρατούσε ο Αστέρης, αποφάσισε να μιλήσει, έστω και ενάμιση χρόνο μετά.

Η Σεμίνα, η γυναίκα που επρόκειτο να παντρευτεί ο Πετρής, εξαφανίστηκε από προσώπου γης πριν προλάβει, όπως είδαμε κάποια στιγμή, να αποκαλύψει την αλήθεια στην Αργυρώ, κυνηγημένη από το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που την απειλούσε.

Μάλιστα.

Όλον αυτό τον καιρό, η μητέρα και η αδελφή του Πέτρου δεν απόρισαν με την εξαφάνισή της -σημειωτέον ότι δεν εμφανίστηκε ούτε καν στην κηδεία του, παρά μόνο παρακολουθούσε από μακριά- δεν την αναζήτησαν, δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της. Και εκείνη, ενώ ήξερε, παρακολουθούσε τις εξελίξεις, δεν μίλησε ποτέ.

Τώρα, έπρεπε να μεσολαβήσει ο Καραπάνος -γιατί άραγε, αφού η Στέλλα γνώριζε που εργάζεται;- και τα τσιράκια του για να την κάνουν να λύσει τη σιωπή της.

Γιατί, άραγε; Ξαναρωτάμε! Με την απορία θα μείνουμε όμως!

Έστω...

Προς το παρόν, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τη Σεμίνα να καταθέτει και τα όσα πει θα πέσουν σαν βόμβα στο δικαστήριο, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η Αργυρώ θα προβεί σε μία κίνηση εναντίον της, που δεν περιμένει κανείς και ο Σταύρος θα ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου να βρεθεί κοντά της και να τη βοηθήσει.

Ο Καραπάνος βοήθησε τη Στέλλα αλλά δεν αργεί η ώρα που θα ζητήσει το ανάλογο αντάλλαγμα και η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου για τη Σεμίνα. Η Μαρίνα, πάντως, παραμένει διχασμένη. Δεν ξέρει ούτε τι να σκεφτεί, ούτε τι να νιώσει.

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της δίκης έχει ξεκινήσει και, σύμφωνα με τα spoilers τα όσα ακουστούν από το στόμα της Σεμίνας θα σταθούν αρκετά ώστε να αθωωθεί ο Αστέρης. Αυτά όμως θα τα παρακολουθήσουμε μετά το Πάσχα.

Προς το παρόν, ιδού το trailer για το σημερινό (20/4/2022) επεισόδιο.