Βίκυ Καγιά: Τα πρώτα επίσημα σχόλια on camera για την επιστροφή στο GNTM και τους νέους συνεργάτες

19.04.2022
Βίκυ Καγιά: Τα πρώτα επίσημα σχόλια on camera για την επιστροφή στο GNTM και τους νέους συνεργάτες
Για ολική επαναφορά πίσω και μπροστά από τις κάμερες στο GNTM μίλησε η Βίκυ Καγιά ενώ επιβεβαίωσε ότι στον επόμενο κύκλο παραμένει μόνο ο Γιώργος Καράβας.

Οι φήμες κυκλοφορούσαν καιρό και έχουν πια επιβεβαιωθεί. Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTM και όλοι οι άλλοι φεύγουν. Όλοι εκτός του Γιώργου Καράβα ο οποίος, προφανώς, χωράει μια χαρά στο νέο consept. Η Βίκυ Καγιά μίλησε στις κάμερες για τη μεγάλη επιστροφή και, μεταξύ, άλλων, διέψευσε τις φήμες που θέλουν ονόματα ανθρώπων που έχουν περάσει κάποια στιγμή από το παιχνίδί να εμφανίζονται ξανά.

GNTM 5 - Ολική επαναφορά: Η επίσημη ανακοίνωση του Star
για την μεγάλη επιστροφή της Βίκυς Καγιά

"Κάνενα από τα πρόσωπα που έρχονται δεν έχετε δει ξανά στο GNTM", τόνισε ενώ άφησε και ένα ενδεχόμενο να έχουμε δει κάποιον από αυτούς σε άλλη εκπομπή στην τηλεόραση. Ονόματα, όμως, δεν έδωσε!

Μόνο κορίτσια, λοιπόν, από 8 μέχρι 88 ετών και όλα είναι ανοιχτά λέει η Βίκυ Καγιά κι εμείς θυμόμαστε αμέσως την ανάλογη εκδοχή του γερμανικού GNTM και περιμένουμε αντίστοιχη φωτογράφηση αλά Heidi Klum.

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου δεν έρχεται. Ούτε η Έλενα Χριστοπούλου, ούτε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Γιώργος Καράβας παραμένει αλλά δεν ξέρει τι ρόλο θα έχει. Σίγουρα ξέρει παραπάνω πράγματα η Βίκυ Καγιά αλλά δεν είναι η ώρα να τα πει όλα.

Προς το παρόν... διακοπές.