Άγριες Μέλισσες: Η μακάβρια αποκάλυψη και ο γάμος που τελειώνει

23.02.2022
Άγριες Μέλισσες: Η μακάβρια αποκάλυψη και ο γάμος που τελειώνει
Η Ζωή βρίσκει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα.

Συγκλονίζει η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες. Νέες συμμαχίες ανάμεσα σε πρόσωπα που ήταν εχθροί, ένας γάμος που φτάνει στο τέλος του και μία μακάβρια αποκάλυψη θα ταράξουν τις ισορροπίες για άλλη μια φορά.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, ο Ακύλας ψάχνει συμμάχους με δύναμη που μπορούν να τον βοηθήσουν, έτσι θα προσεγγίσει τη Μυρσίνη. Της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση κι εκείνη αιφνιδιάζεται. Η Μυρσίνη ξέρει ότι πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο, αλλά από την άλλη σκέφτεται πως ίσως πρέπει να δεχτεί την πρότασή του προκειμένου να αποκτήσει αυτονομία και δύναμη.

Η Ζωή βρίσκει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα. Η Αιμιλία για πρώτη φορά δέχεται να σταθεί στο πλευρό της αδελφής της και να την βοηθήσει να απαλλαγεί από τον άνδρα της.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στις Άγριες Μέλισσες, ο παπα-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Επιχειρεί να γνωριστεί με τον παπα-Νικόλα στη Μαραθέα θέλοντας να τον πείσει να τους επιτρέψει να ψάξουν στο νεκροταφείο για τα πτώματα. Το ίδιο βράδυ μια μακάβρια αποκάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μια επικίνδυνη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, ακόμη ένας γάμος είναι ένα βήμα προς το οριστικό τέλος στις Άγριες Μέλισσες. Η Ουρανία δέχεται ακόμη μια απρόσμενη πρόταση από τον Σαραντόπουλο, που θα την βάλει σε δίλημμα. Ζητάει διαζύγιο από τον Κυριάκο. Εκείνος ξαφνιάζεται δυσάρεστα και πηγαίνει να λογαριαστεί με τον Άλκη. Οι δύο άντρες συγκρούονται έντονα.