Survivor: Η ξαφνική, διπλή ψηφοφορία, τα στατιστικά απόδοσης και η "μάχη" για τα μάτια του Τσολάκη [video]

07.02.2022
Survivor: Η ξαφνική, διπλή ψηφοφορία, τα στατιστικά απόδοσης και η "μάχη" για τα μάτια του Τσολάκη [video]
Το εντυπωσιακό σερί νικών των Κόκκινων τελείωσε και αναγκάστηκαν να δώσουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

"Ρόδα είναι και γυρίζει" και αυτό το βλέπουμε παντού -φυσικά και στον στοίβο μάχης του Survivor. Αρκετά χάρηκαν τις νίκες τους οι Διάσημοι. Ήρθε η σειρά των Μαχητών για αντεπίθεση και, όντως, χθες [9/2/2022] είδαμε την μπλε ομάδα να πανηγυρίζει, επιτέλους μια νίκη υπέρ της κόκκινης, ύστερα από 9 ήττες.

Τα πράγματα, όμως, για τους ηττημένους δεν ήταν πολύ απλά, γιατί εν μέσω της γνωστής διαδικασίας ο Γιώργος Λιανός πέταξε μια "βόμβα" και ενημέρωσε τους Κόκκινους ότι θα έπρεπε να ψηφίσουν και δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Πριν φτάσουμε εκεί όμως, υπήρξε μια ενδιαφέρουσα στατιστιστική ενημέρωση από τον παρουσιαστή ο οποίος μοιράστηκε με τους παίκτες τη λίστα με τα στατιστικά απόδοσης του κάθε παίκτη.

Η ανακοίνωση ξεκίνησε με τους Μαχητές όπου ανακοινώθηκαν τα εξής: Με ποσοστό επιτυχίας 57% ανακηρύχθηκε πρώτη η Ασημίνα, με 50% ακολουθεί ο Ανδρέας, με 48% η Σοφιάννα, με 42% ο Σάββας, με 41% ακολουθούν ο Γιώργος και ο Γιάννης, με 40% η Πελαγία και τελευταίος με 30% ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο στρατόπεδο των Διασήμων τα πράγματα έχουν ως εξής: Με ποσοστό 74% πρώτος είναι ο Άρης, στη δεύτερη θέση με 55% είναι η Βρισηίδα, ακολουθούν με 54% η Ναυσικά, με 52% ο Απόστολος Ρουβάς, με 51% η Ευρυδίκη, με 47% ο Λάμπρος, με 45% η Μυριέλλα και τέλος με 44% η Αθηνά.

Ως προς την ψηφοφορία, στην οποία, ενδεχομένως να έπαιξε κάποιον ρόλο και η κατάταξη που ανακοίνωσε ο Γιώργος, η κάλπη έδειξε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Αθηνά και δεύτερη την Ευρυδίκη.

Στο μεταξύ, στο στρατόπεδο των Μπλε υπήρξε μία άλλου είδους αναταραχή καθώς φάνηκε πως η Θωμαΐς και η Σοφιάννα "σφάζονται" για τα μάτια του Γιάννη Τσολάκη.

Η Μέι, όπως φωνάζουν την πρωταθλήτρια κωπηλασίας, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην ομάδα των Μαχητών και αποκάλυψε ότι ο Γιάννης της πρόσφερε την μπλούζα του γιατί εκείνη κρύωνε. Την ώρα που η κοπέλα περιέγραφε τι είχε συμβεί, η Σοφιάννα φάνηκε να την κοιτάζει κάπως παράξενα -και εκείνη το κατέθεσε στην κάμερα, τονίζοντας, βέβαια, πως όταν ρώτησε την συμπαίκτριά της σχετικά, εκείνη ξεκαθάρισε ότι δεν "τρέχει" κάτι με εκείνη και τον Γιάννη. Τότε, τι συμβαίνει; Εν αναμονή εξελίξεων, ιδού το εν λόγω απόσπασμα: