Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: "Φανερώματα" για Πένη και Μπουκουράν - Πώς αντιδρούν όταν αντιλαμβάνονται την αλήθεια; [video]

04.02.2022
Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: "Φανερώματα" για Πένη και Μπουκουράν - Πώς αντιδρούν όταν αντιλαμβάνονται την αλήθεια; [video]
Ένα ακόμη απίθανο επεισόδιο σήμερα για τη δημοφιλή σειρά του Mega με πρωταγωνιστές το παράνομο ζευγάρι που βρίσκεται προ -πολύ δυσάρεστων- εκπλήξεων!

Η Λίζα και ο Άλφρεντ είναι ξανά μαζί και λίγο πριν επιστρέψουν στο χωριό μαζί εκείνος της λέει ότι θέλει να πάει πρώτα να δει τους γονείς του, τους οποίους έχει να δει πολύ καιρό, να τους μιλήσει για τη σχέση τους και μετά να γνωριστούν όλοι μαζί.

Εμείς ξέρουμε τι θα ακολουθήσει, όμως εκείνοι, όχι ακόμη!

Πρώτος το σοκ το παθαίνει ο Μπουκουράν ο οποίος δεν πιστεύει στ' αυτιά του (ούτε στην τύχη του) όταν ακούει τον γιο του να του μιλά για τα πεθερικά του, τον Λυκούργο και την Πένη στο Κουδουνάρι. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν, αλήθεια!!

Ιδού και ένα sneak preview της στιγμής της αποκάλυψης...

Το δεύτερο μέρος των "αποκαλυπτηρίων" θα παιχτεί στο Κουδουνάρι, πια, όπου αφενός με την επιστροφή του ζεύγους και την απόκριψη της πραγματικής ταυτότητας του Άλφρεντ θα χρειαστεί κόπος για να καλύψουν τα "του λόρδου", αφετέρου είναι σειρά της Πένης να καταλάβει τι παιχνίδι της έπαιξε η μοίρα!

Οι γονείς του Άλφρεντ (που συνεχίζει να εμφανίζεται ως λόρδος στον κόσμο -και ειδικά στη θεία Παυλίνα) έπαθαν ξαφνική... "μουγκανίτιδα" από λουκάνικο (!) προκειμένου να μην ανοίξουν το στόμα τους και προδωθούν και η έρμη η Πένη δεν αντέχει την αλήθεια. Πέφτει ξερή ενώπιων όλων... Άντε να το "μαζέψει" μετά!!

Ιδού μια ακόμη γεύση από το σημερινό επεισόδιο (4/2/2022) της επιτυχημένης σειράς που υπογράφουν σεναριακά και σκηνοθετικά οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου και εμείς μετράμε αντίστροφα: