Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά σε έναν ρόλο-κλειδί

04.02.2022
Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας μπαίνει στη σειρά σε έναν ρόλο-κλειδί
Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σασμό ο έλληνας πρωταγωνιστής.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του Alpha και νέα πρόσωπα έρχονται να πλαισιώσουν εκείνα που μένουν. Ένας από αυτούς είναι ο Αργύρης Πανατζάρας, ο οποίος, όπως μαθαίνουμε, έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα. Σε τι ρόλο θα τον δούμε, όμως;

Σύμφωνα με το zappit.gr, ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη, ο οποίος θα ενταχθεί στο αστυνομικό τμήμα της Άνω Ποριάς, στο πλευρό του διευθυντή, Αντώνη Φραγκιαδάκη (Δημήτρης Ήμελλος). Ο Μάκης θα καταφέρει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προϊστάμενου του. Λιγομίλητος, με υψηλή αντίληψη αλλά και αρκετές εκρήξεις βίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις, διαβάζουμε.

Αναμένοντας τις πρώτες φωτογρφίες από τη νέα τηλεοπτική εμφάνιση του Αργύρη Πανταζάρα, θυμόμαστε τι είχε πει ο ίδιος μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ρόλο του Τάκη Δοξαρά που είχε ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία στις "Άγριες Μέλισσες" πέρσι.

"Για μένα είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του. Επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Αυτό το ρόλο το αντιμετώπισα ως ένα μπαλαντέρ. Μπαίνει στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Απλώνει μπαρούτι σε όλη την πλατεία", είχε παραδεχτεί, μεταξύ άλλων ο Πανταζάρας τονίζοντας τελικά ότι "Τον απεχθάνεται τον Τάκη".

Όσο για τη δουλειά στην τηλεόραση; Παρότι κατ' εξοχήν θεατρικός ηθοποιός μέχρι τώρα, έχοντας δουλέψει στο "Κόκκινο Ποτάμι" πριν από τις "Μέλισσες", ο Αργύρης Πανταζάρας δήλωσε κατηγορηματικά: "Τώρα καταλαβαίνω τι εστί τηλεόραση. Όποιος είπε ότι η τηλεόραση είναι εύκολη μάλλον πέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα. Σου φεύγει η μαγκιά".