«Ράδιο Αρβύλα»: Έδιωξαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ύστερα από καταγγελίες για διαρροή πορνογραφικού υλικού -Δηλώσεις Κανάκη και ΑΝΤ1

13.12.2021
«Ράδιο Αρβύλα»: Έδιωξαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ύστερα από καταγγελίες για διαρροή πορνογραφικού υλικού -Δηλώσεις Κανάκη και ΑΝΤ1
Μέγα σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ύστερα από τις απίθανες αποκαλύψεις που προέκυψαν για τον έναν από τους τέσσερις συμπαρουσιαστές.

Η δημοφιλής εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεκίνησε πολύ διαφορετικά σήμερα [13/12/2021], αρχικά καθώς από το τραπέζι της παρέας έλειπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και οι υπόλοιποι τρεις ήταν απιστευτα παγωμένοι, αμήχανοι και κατηφείς.

Ο Αντώνης Κανάκης ανέλαβε να εξηγήσει τι είχε συμβεί. Με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε πως λίγες ώρες νωρίτερα έμαθαν από αναρτήσεις στα social media την εμπλοκή του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε «revenge porn». Συγκεκριμένα, σήμερα έγινε γνωστό ότι πρώην σύντροφός του κατέθεσε μήνυση εναντίον του καθώς εκείνος είχε διαρρεύσει πορνογραφικό υλικό από ιδιωτικές τους στιγμές σε ανάλογες ιστοσελίδες, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ιδιαίτερα λυπημένοι και προδομένοι δήλωσαν ότι νιώθουν οι συνεργάτες του Παναγιωτόπουλου αφενός για το συμβάν αυτό καθαυτό, αφετέρου για το γεγονός του ότι ο ίδιος τόσα χρόνια το απέκρυπτε. Η ιδέα και μόνο του κάποιοι να πιστεύουν ότι γνωριζαν και απέκρυπταν το γεγονός τους ταράζει.

Εκτός από τον Αντώνη Κανάκη μίλησαν και ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης -με την ίδια φόρτιση- τονίζοντας την ταραχή, τη λύπη και τον θυμό που νιώθουν με όλο αυτό.

Η εκπομπή, με όλες τις δυσκολίες ολοκληρώθηκε αλλά στο τέλος ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει άλλη για αυτή την εβδομάδα που έτσι κι αλλιώς θα ήταν η τελευταία πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων -μέχρι να ανασυνταχθούν και να δουν πως θα συνεχίσουν από εδώ και πέρα.

Ιδού η αρχή της σημερινής εκπομπής και όλα όσα ειπώθηκαν.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Οι αποκαλύψεις του συμβάντος όπως προέκυψαν από τις αναρτήσεις στα social media

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από δημοσίευση του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη στο Instagram που αναπαράχθηκαν στο Twitter και από εκεί και πέρα "πήραν φωτιά". Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Όταν το αντιλήφθηκε, η κοπέλα του ζήτησε πολλές φορές να κατεβάσει το υλικό. Εκείνος δεν το έκανε και εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Ο Παναγιωτόπουλος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ' αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της.

Εν αναμομή της νέας δικασίμου που έχει οριστεί στις αρχές του 2022 τα νέα έγιναν δημόσια και οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, όπως είδαμε πιο πάνω.

Εν αναμονή νεοτέρων, ιδού οι αναρτήσεις όπως δημοσιοποιήθηκαν στα social media.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 13:07