Άγριες Μέλισσες trailer: Ιδού οι πρώτες εικόνες του πρώτου επεισοδίου για το 2021 [video]

29.12.2020
Άγριες Μέλισσες trailer: Ιδού οι πρώτες εικόνες του πρώτου επεισοδίου για το 2021 [video]
Αντί για τις 11 Ιανουαρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει στις οθόνες μας στις 4 Ιανουαρίου. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Αυτές τις μέρες, η προβολή της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έχει σταματήσει για τις γιορτές όμως πολύ γρήγορα περιμένουμε επιστροφή στη... δράση και καταιγιστικές εξελίξεις!

Η πλοκή σταμάτησε σε ένα πολύ καίριο σημείο στις Άγριες Μέλισσες την περασμένη Τετάρτη και αναμένεται να ξεκινήσει ξανά στις 4 Ιανουαρίου.

Μεταξύ των εξελίξεων που αναμένουμε με αγωνία είναι η ολοκλήρωση της σχέσης του Κωνσταντή με τη Δρόσω, μια γυναίκα που θα "ξεμπροστιάσει" τον Βοσκαρη, την εγκυμοσύνη της Ασημίνας, και την αποκάλυψη ότι ο Βόσκαρης είναι αδελφός του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού.

Στο τρέιλερ για το πρώτο επεισόδιο του 2021 που κάνει, τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε τον Λάμπρο και τον Προυσαλη να ψάχνουν απεγνωσμένα την Ελένη, τον Νικηφόρο να απειλεί τον Μπάμπη, την Πηνελόπη να παντρεύεται με όλους τους Σεβαστούς στο πλευρό της τελικά, όμως να δέχεται μια απροσμενη επίσκεψη από τον Μελέτη. Βλέπουμε το σμίξιμο της Δρόσως με τον Κωνσταντή αλλά και την έλευση του Μπάμπη στο Διαφάνι. Και ναι, μετράμε αντίστροφα: