GNTM 3: Η μεγάλη ανατροπή στον φετινό τελικό και το ένα σίγουρο όνομα στους φιναλιστ

09.12.2020
GNTM 3: Η μεγάλη ανατροπή στον φετινό τελικό και το ένα σίγουρο όνομα στους φιναλιστ
Top 5 στο σπίτι του GNTM. Την ερχόμενη Δευτέρα θα δούμε τα πέντε παιδιά που έχουν μείνει στο παιχνίδι να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και να μαθαίνουν κάτι που δεν γνώριζαν. Ούτε κι εμείς.

Η χθεσινή (8/12/2020) αποχώρηση της Μαριαγάπης άφησε την Παρασκευή το μόνο κορίτσι που διεκδικεί μια θέση στον τελικό του φετινού GNTM Girls & Boys. Και, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε πριν από λίγες μέρες η Βίκυ Καγιά για τον τελικό, η Παρασκευή, η οποία, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε όταν μπήκε ξανά στο παιχνίδι μετά την αποχωρησή της.

Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, είχε αποκαλύψει ότι "ο τελικός δεν θα είναι αντρική υπόθεση", άρα το συμπέρασμα εύλογο. Για τα αγόρια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, όμως για την Παρασκευή δεν χωρά αμφιβολία. Η μελαχρινή κοπέλα που ξεκίνησε το ταξίδι της στο modeling τόσο φοβισμένα, έφτασε μέχρι το τελικό. Μένει να δούμε ποιους θα έχει "απέναντι".

Ας δούμε λίγο τον τελικό, τώρα.

Με βάση τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, στον τελικό θα βλέπαμε τρεις παίκτες και μάλιστα, σύμφωνα με τα spoilers πλάι στην Παρασκευή, θα βλέπαμε τον Ηρακλή (επίσης μέσα στο σπίτι από... επιστροφή) και τον Ανδρέα. Με αυτό το δεδομένο θα έπρεπε μέχρι το επεισόδιο της 16ης Δεκεμβρίου να έχει υπάρξει μία διπλή αποχώρηση. Αυτό δεν το είδαμε χθες (8/12/2020) και σύμφωνα με το τρέιλερ της ερχόμενης Δευτέρας (15/12/2020) δεν θα το δούμε ούτε τότε.

Στο τρέιλερ του ημιτελικού για φέτος ακούμε τους κριτές να λένε ξεκάθαρα ότι θα ανακοινώσουν το όνομα εκείνου που θα φύγει καθώς και τους τέσσερις που θα προχωρήσουν στον τελικό.

Άρα, δεν θα έχουμε διπλή αποχώρηση (εκτός απροόπτου φυσικά, γιατί μπορεί το επόμενο επεισόδιο να τελειώσει με έκπληξη τελικά) και στον τελικό θα έχουμε τέσσερα όνοματα.

Ιδού το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο και... μετράμε αντίστροφα.