Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής χωρίζει και εξομολογείται το μεγαλύτερο μυστικό του στη Δρόσω

05.12.2020
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής χωρίζει και εξομολογείται το μεγαλύτερο μυστικό του στη Δρόσω
Τελικά, φαίνεται ότι η μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη στάθηκε "η μοιραία γυναίκα" για τους τρεις γιους του Δούκα Σεβαστού.

Και ενώ νομίζαμε ότι το ενδιαφέρον του Κωνσταντή για τη Δρόσω ήταν κάπως... "πατρικό", μαθαίνουμε ότι ίσως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ύστερα από μεσολάβησή του, η Ελένη φτάνει στην Αθήνα και εντοπίζει τη Δρόσω στην Τρούμπα επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της. Τελικά, παρά την πίεση (και τις προτάσεις) που δέχεται από τον Τάκη, η Δρόσω θα ακολουθήσει τη μεγάλη της αδελφή στο Διαφάνι, όπου, όμως τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν θα είναι.

Δεν είναι ευπρόσδεκτη ούτε εκείνη στο χωριό της και οι εντάσεις με τη Ασημίνα είναι άνευ προηγουμένου καθώς εκείνη διακρίνει εύκολα την ιδιαίτερη σχέση που δημιουργείται μεταξύ της αδελφής της και του Σέργιου, του γιου της δηλαδή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», την περασμένη εβδομάδα, στα αμέσως επόμενα επεισόδιο θα μάθουμε ότι οι Σεβαστοί θέλουν να διώξουν από το Διαφάνι και τη Δρόσω, η οποία δέχεται μία επίσκεψη από τη Μυρσίνη με τις δυο γυναίκες να μιλούν με μεγάλη ένταση. Ο Νικηφόρος λέει στην Ασημίνα ότι θα αφήσει τη Δρόσω να βλέπει τον γιο της, γεγονός που θα φέρει και την τελική ρήξη στον γάμο τους. Όσο για τον Κωνσταντή; Εκείνος, φαίνεται ότι θα στηρίξει τη Δρόσω μέχρι τέλους και θα της εξομολογηθεί ανοικτά τον έρωτά του. Θα τη διεκδικήσει και θα διαλύσει τον αρραβώνα του με τη Δόμνα.

Λες; Περιμένουμε για να δούμε τι θα συμβεί τελικά. Μέχρι τότε, ιδού τι να περιμένουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/12/2020)

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό, αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά. Ποιον θ’ ακολουθήσει η Δρόσω; Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης.
Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της. Πώς θα τον αντιμετωπίσει ο Δούκας; Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος. Ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Συνεταιρισμό ενώ ο Κωνσταντής νιώθει πιεσμένος από τη Δόμνα που τον έχει στριμώξει για τα καλά.