«Άγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο και ξέρουμε με ποιον

21.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο και ξέρουμε με ποιον
Παρόλο που όλα δείχνουν να είναι μια χαρά ανάμεσα στο ζευγάρι αυτό, φαίνεται πως η μεσαία αδελφή Σταμίρη θα βρει τρόπο να πληρώσει τον άπιστο σύζυγό της με τον ίδιο νόμισμα.

Πολλά και διάφορα περιμένουμε να συμβούν στο σήριαλ του ΑΝΤ1 και από τα πιο "τρελά" spoilers που έχουμε ακούσει αφορά στην Ασημίνα, η οποία, φαίνεται ότι θα ξελογιαστεί από έναν... τεντιμπόι και στο τέλος θα απατήσει τον Νικηφόρο.

Ο λόγος για τον "Μπάμπη" ο οποίος θα γνωρίσει την Ασημίνα και θα ξετρελαθεί μαζί της από την πρώτη στιγμή. Όπου, Μπάμπης, παρεμπιπτόντως, ο πρωτότοκος του Κυριάκου. Ναι, εκείνος του οποίου η ύπαρξη είχε κάνει τρελή την Ουρανία στον πρώτο κύκλο. Ε, ο Μπάμπης έρχεται (μάλλον απρόσκλητος) στο νεό χωριό του μπαμπά και της νέας του συζύγου, αποφασισμένος να... εγκατασταθεί. Μεγάλες στιγμές θα ζήσουν εκεί στο Διαφάνι εξαιτίας του Μπάμπη κι εμείς μαζί τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Ευτυχείται" και τον Γιάννη Πουλόπουλο, στον ρόλο του "τεντιμπόι' που θα ανάψει φωτιές στο Διαφάνι (και στο σπίτι των Σεβαστών, πιο συγκεκριμένα) ο Γιάννης Βασιλώττος [φωτό κάτω]

Προς το παρόν, σήμερα το βράδυ (21/10/2020) θα έχουμε τις πρώτες εικόνες από δυο άλλους έρωτες που θα μας απασχολήσουν, ένας στο Διαφάνι και άλλος στην Τρούμπα. Και περιμένουμε τη συνέχεια.