«Άγριες Μέλισσες»: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο [21/10/2020] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:59
21/10/2020

«Άγριες Μέλισσες»: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο [21/10/2020]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Τρέχουν" οι εξελίξεις σε Διαφάνι και Τρούμπα, αλλά το ίδιο συμβαίνει και στη φυλακή όπου βρίσκεται η Ελένη και στο ίδρυμα όπου βρίσκεται ο Μιλτιάδης.

Νέοι έρωτες στις «Άγριες Μέλισσες» και τους βλέπουμε να εξελίσσονται γοργά. Τι άλλο θα δούμε όμως σήμερα, Τετάρτη; Ιδού λοιπόν:

 

Η Ασημίνα ανησυχεί πολύ για την επιρροή που ασκεί η Μυρσίνη στην ανατροφή του γιου της κι αποφασίζει να φτιάξει μια νέα καθημερινότητα για εκείνον στα δικά της πρότυπα.
Η Δρόσω πολιορκείται από τον Φίλιππο ενώ η μαντάμ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή, στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα.

 

Η Σοφούλα, πληγωμένη από την απόρριψη του Λάμπρου, τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη. Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να βρίσκονται και δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη ενώ το Διαφάνι υποδέχεται την απρόσμενη άφιξη ενός άντρα.

Η Βιολέτα και ο Λάμπρος ενημερώνουν τον Μιλτιάδη πως θα περάσει από επιτροπή προκειμένου να γυρίσει σπίτι του, όμως η κατάστασή του, τους ανησυχεί. Η Ελένη οδηγείται στην απομόνωση, μετά την επίθεσή της στον Βόσκαρη, περνώντας ξανά μια κόλαση στα χέρια του. Εκεί, όμως, θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Διαφάνι.

 

Ιδού και το τρέιλερ για μια ακόμη γεύση

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ