H εκθαμβωτική Φαίη Σκορδά φωτογραφίζεται για το «Πρωινό» της και κόβει την ανάσα! [Video]

05.09.2018
H εκθαμβωτική Φαίη Σκορδά φωτογραφίζεται για το «Πρωινό» της και κόβει την ανάσα! [Video]
Έτοιμη και φέτος να σερβίρει το πιο απολαυστικό «Πρωινό» της τηλεοπτικής σεζόν.

Η Φαίη Σκορδά κερδίζει έδαφος συνεχώς, έχοντας διανύσει μία άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια επιστρέφει λαμπερή και ανανεωμένη με σημαντικές αλλαγές τόσο στο σκηνικό της εκπομπής όσο και στην ομάδα που θα την πλαισιώνει. Η μεγάλη πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 αναμένεται στις 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00 περίοδος δηλαδή που θα κάνει πρεμιέρα και το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του σταθμού.

Δείτε ακόμη: Καρέ καρέ η στιγμή της αποχώρησης της Λεβίνσκι σε έξαλλη κατάσταση όταν τη ρώτησαν για τον Κλίντον! [Video]

Η ίδια δημοσίευσε πλούσιο υλικό στο Instagram της από την επίσημη φωτογράφιση και μοιράστηκε με τους φίλους της τα συναισθήματα της για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Το μήνυμα της: «Ξεκινήσαμε... Κάθε χρονο , με τη φωτογράφηση ξεκινά μια νέα χρονια.. Και φέτος μαζί ... Όσα χρόνια κ αν περάσουν το πάθος κ η αγάπη για τη δουλειά μου δεν φευγουν ποτε... Μου λείψατε.. Επίσης ξεκινάει το χτυποκάρδι... Για ακόμα μια φορά στην πρεμιέρα θα έχω πολυ άγχος κ το ξερω ήδη.. Όπως επίσης ξερω ότι μαγικά θα μου φύγει την επόμενη μέρα .. Και μετά θα είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου , όπως κάθε χρονο... Ξεκινάμε στις 17 .. Άρα το βραδυ στις 16 , οι παλιές φιλες μου ξέρετε ότι δεν θα μπορω να κοιμηθώ απο την αγωνία και θα μιλάμε από εδω κ στο Twitter... Αυτά... Σας φιλώ γλυκα ή καλύτερα».

Γιώργος Μουλάς