Είναι επίσημο! Η απόλυτη κωμωδία έρχεται στον ΑΝΤ1-Ποιοι έδωσαν τα χέρια; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:30
9/8/2018

Είναι επίσημο! Η απόλυτη κωμωδία έρχεται στον ΑΝΤ1-Ποιοι έδωσαν τα χέρια;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Κάνε γονείς να δεις καλό»! στο ανανεωμένο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.  

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την υπέροχη Ελένη Καστάνη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Πρόκειται για μία σπαρταριστή κωμωδία που θα δώσει άλλη πνοή στα βράδια μας. Ο ΑΝΤ1 φέτος θα έχει ένα πρόγραμμα για όλους και ως εκ τούτου ποντάρει πολλά στη μυθοπλασία.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης και την σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Νίκος Κρητικός.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύετε τι ατάκα ακούστηκε στον αέρα του ΑΝΤ1-Άφωνοι οι παρουσιαστές! [Video]

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ήρωες βγαλμένοι από τα οικογενειακά μας άλμπουμ - ελαφρώς γκαφατζήδες και πληθωρικοί ως προσωπικότητες, υπερπροστατευτικοί αλλά πάντοτε έφηβοι, ενσαρκώνουν την πιο συγκλονιστική περιπέτεια που υπάρχει, την αθάνατη ελληνική οικογένεια! Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Κάνε Γονείς να δεις Καλό» έρχεται το Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η Αλέκα (Ελένη Καστάνη) και ο Κώστας Καραμαγκιώλης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) αποφασίζουν μετά από 40 χρόνια γάμου να χωρίσουν και να μετακομίσουν μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους.

Πώς ο γιος (Βασίλης Μπιμπής) θα επιβιώσει με την υπερπροστατευτική μητέρα του, τη μόνη γυναίκα που δεν μπορεί να χωρίσει; Και, πώς η κόρη (Ευγενία Παναγοπούλου) θα καταφέρει να σηκώσει τα βάρη της δικής της οικογένειας ενώ, είναι φορτωμένη με τον γκαφατζή πατέρα της; Δύο συγκατοικήσεις για γερά νεύρα κλείνουν το μάτι σε κάθε ελληνικό παράδοξο, με ισχυρές δόσεις καυστικού χιούμορ.
Πολλές συγκρούσεις, έντονοι καβγάδες και ήρωες βγαλμένοι από τη δική μας ελληνική οικογένεια έρχονται στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 που βάζει τα πράγματα στη σωστή τους θέση ήδη από τον τίτλο της… «Κάνε γονείς να δεις καλό»!

Μείνετε συντονισμένοι!
Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Ευθύμης
Ζησάκης, Ευγενία Παναγοπούλου, Αντώνης Στάμος
Σενάριο: Σάρα Γανωτή, Νίκος Σταυρακούδης
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος, Νίκος Κρητικός
Εκτέλεση Παραγωγής: Ants Production Hub

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ