Τα δάκρυα και το ξέσπασμα του Βαγγέλη Γκούμα στον αέρα: «Τους σκότωσαν για δεύτερη φορά! Δεν μπορώ να συνεχίσω»! [Video]

01.08.2018
Τα δάκρυα και το ξέσπασμα του Βαγγέλη Γκούμα στον αέρα: «Τους σκότωσαν για δεύτερη φορά! Δεν μπορώ να συνεχίσω»! [Video]
Οργή, δάκρυα και πόνος στις στάχτες που άφησε η καταστροφική πυρκαγιά.

Όλες οι δραματικές στιγμές και η θλίψη μέσα από το πρόσωπο του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα ο οποίος βρέθηκε για πολλοστή φορά στον τόπο της τραγωδίας όπου ξέσπασε η φονική πυρκαγιά, όμως δεν άντεξε.

Διαβάστε επίσης: Οι εικόνες που έχουν γίνει viral για τον πιο τραγικό λόγο

Ο γνωστός δημοσιογράφος λύγισε στον «αέρα» του δελτίου του Star με την Ράνια Τραγόμαλου, σε μια προσπάθεια του να περιγράψει αυτά που έβλεπε:

«Κάποια στιγμή, περνώντας από τον δρόμο, είδα σε έναν τοίχο να γράφει «Κηδεία του μπέμπη». Λοιπόν, αυτός ο μπέμπης και όλοι οι άλλοι νεκροί θα μπορούσαν να είναι ο αδερφός, ο πατέρας, η αδερφή, ο γιος του καθενός. Ας το σκεφτούν, λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι που πήραν την απόφαση να καλύψουν αυτό το γεγονός από τον ελληνικό λαό, από τους συγγενείς, να σκεφτούν τι έγκλημα έκαναν. Τους σκότωσαν για δεύτερη φορά! Δεν μπορώ να συνεχίσω, με συγχωρείτε πάρα πολύ»!

Γιώργος Μουλάς