Survivor 2: Το μήνυμα της Λάουρας, τα δάκρυα του Μουρούτσου και τα όρια που ξεπεράστηκαν (βίντεο)

18.04.2018
Survivor 2: Το μήνυμα της Λάουρας, τα δάκρυα του Μουρούτσου και τα όρια που ξεπεράστηκαν (βίντεο)
"Μεγάλη" βραδιά χθες για τον έλληνα Ολυμπιονίκη, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αφού οι Διάσημοι κέρδισαν στο χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας και διάβασαν γράμματα από την οικογένειά τους.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη χθες το βράδυ όσο οι παίκτες των Διασήμων διάβαζαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων, με τον Μιχάλη Μουρούτσο να μην αντέχει και να ξεσπά σε κλάμματα, με το γράμμα της συντρόφου του, Λάουρα Νάργες. Στη φωτογραφία κάτω, οι δυο τους σε φωτογραφία που είχε αναρτήσει η δημοφιλής παρουσιάστρια στον λογαριασμό της στο Instagram για τα γενέθλια του "καλού" της, που είναι στις 29/2!

Όταν ήρθε η σειρά του Μιχάλη Μουρούτσου να διαβάσει τα μηνύματά του, διάβασε πρώτα αυτό της μητέρας του και αμέσως μετά αυτό της Λάουρας, η οποία, είχε συμμετάσχει στο περσινό Survivor και έχει επανειλημένα δηλώσει πως είχε προτρέψει τον σύντροφό της να "ζήσει αυτή την εμπειρία". Τα λόγια της τον συγκίνησαν σε βαθμό δακρύων.

"Μιχάλη μου,

Έχεις επιχειρήσει να κάνεις κάτι απίστευτα δύσκολο και όσο αναπολώ αυτά που έζησα πέρυσι, σε νιώθω ακόμη περισσότερο. Χαίρομαι όμως που βλέπω πόσο καλά ανταποκρίνεσαι. Για μας εδώ δεν θέλω να στεναχωριέσαι γιατί είμαστε μία γροθιά για σένα. Να θυμάσαι πόσο πιστεύεις στον εαυτό σου και να ακούς το ένστικτό σου. Απόλαυσε το μοναδικό ταξίδι. Αποκόμισε όσα περισσότερα μπορείς σήμερα προκειμένου να γίνεις ένα ακόμα πιο υπέροχος άνθρωπος αύριο. Φιλιά στην ομαδάρα! 1,2,3 Survivors! Σου στέλνω τη δική μου μισή καρδιά να ολοκληρωθεί το δικό μας πάζλ

Λείπεις. Αγκαλιά

Λάουρα"

Αυτά έγραψε η Λάουρα και ο Μιχάλης, με δάκρυα στα μάτια έκανε μια "βαρύγδουπη" σε νόημα δήλωση: "Είσαι η πιο ιερή επιλογή που έχω κάνει στη ζωή μου και για αυτό σε θεωρώ οικογένειά μου".

Την ίδια στιγμή που προβαλλόταν το επεισόδιο, η Νάργες έκανε αναρτήσεις με νόημα. Η φωτογραφία κάτω είναι από βίντεο που αναρτήθηκε στα Instagram Stories της. Η τηλεόραση ανοιχτή με τον αγαπημένο της στο πλάνο και εκείνη γράφει "Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω" καθώς και "Επιτέλους έφτασε στα χέρια σου... Λείπεις. Αγκαλιά".

Λίγη ώρα μετά, όμως έκανε ακόμη μια ανάρτηση που είχε ένα τελείο διαφορετικό ύφος, καθώς και ένα μήνυμα προς άλλους παραλήπτες.

Προφανώς οι χρήστες του Twitter, εμπνεύστηκαν από το περιστατικό και τιτίβισαν ένα σωρό πράγματα που όμως, ενόχλησαν τη Λάουρα, η οποία και αποφάσισε να αντιδράσει έντονα. Και πάλι στα Instagram Stories της λοιπόν, έγραψε τα εξής, ζητώντας από όλους, σεβασμό.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα