Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σταματά την εκπομπή λόγω... γέννας

17.04.2018
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σταματά την εκπομπή λόγω... γέννας
Αποφασισμένη να εργάζεται μέχρι τελευταία στιγμή είναι η δημοφιλής παρουσιάστρια, όμως μάλλον δεν θέλει να της σπάσουν τα νερά στο στούντιο, οπότε, όπως φαίνεται, είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό. Για λίγο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετρά αντίστροφα τις μέρες μέχρι να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και εξαντλεί όλα τα περιθώρια. Όπως αποκάλυψε η ίδια την περασμένη εβδομάδα στέλνοντας τις ευχές τις στην Ελεονώρα Μελέτη που έγινε πρώτη φορά μανούλα, το μωράκι αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά.

Οπότε, για να μη ρισκάρει να της σπάσουν τα νερά στο στούντιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, το "αντίο" της η Σταματίνα θα το πει αυτή την Παρασκευή, αφήνοντας τα ηνία της εκπομπής στους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής "Happy Day", με "αρχηγό" τον Δημήτρη Παπανώτα.

Για την ιστορία, το ζευγάρι έχει ήδη δυο κόρες, την 5χρονη Νάγια και την 4χρονη Μαίρη ενώ φήμες θέλουν τον πελαργό να φέρνει τον υιό... Με το καλό.

Στη φωτογραφία κάτω, μαμά και κόρες σε ανέμελες ανοιξιάτικες στιγμές.

Τι κι αν ξεκίνησαν οι διακοπές του Πάσχα... το μυαλό μας είναι ακόμα σε αυτά που συζητούσαμε μέχρι προχθές στο σχολείο για τους δεινοσαύρους. Τόσο «εξωτικό» που οι μικρές ήθελαν να γεμίσουν με ακόμα περισσότερες εικόνες το μυαλό τους και έτσι βρισκόμαστε να σερφάρουμε παρέα και να ψάχνουμε τυραννόσαυρους και βροντόσαυρους. Η πρόσβαση στο διαδίκτυο δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να μαθαίνουν, ενώ ταυτόχρονα ανακαλύπτουν και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους. Και από τη μια σκέφτομαι πόσα μπορούν να ανακαλύψουν στο internet αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι αν σε λίγα χρονιά θα μπορούν να χαζεύουν εικόνες μόνες τους χωρίς να ανησυχώ ...! #kalyteroskosmos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις