Λόγω Τιμής: Το πρώτο επεισόδιο της... επιστροφής για τη θρυλική σειρά είναι έτοιμο

26.05.2017
Η είδηση είχε ακουστεί από τον περασμένο Ιανουάριο, όμως τώρα πια έχουμε συγκεκριμένα δεδομένα. Η αγαπημένη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου επιστρέφει στη μικρή οθόνη 25 χρόνια μετά.

Ήταν 1996 όταν η παρέα του «Λόγω Τιμής» μπήκε πρώτη φορά στα σπίτια μας μέσα από τη συχνότητα του Mega. Μια παρέα επτά φίλων και συμμαθητών από την Πάτρα που αγαπήθηκε πολύ, έτσι όπως τους δημιούργησε η δημοφιλής σεναριογράφος και μετέφερε στη μικρή οθόνη ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης.

Άλκης Κούρκουλος (Μάνος), Βίκυ Βολιώτη (Ηρώ), Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης (Μιχάλης ή Τσίου), Χριστίνα Αλεξανιάν (Μάνια), Δημήτρης Αλεξανδρής (Βασίλης), Γιώργος Πυρπασόπουλος (Άρης) και Αγγελική Δημητρακοπούλου (Αθηνά).

25 χρόνια χρόνια μετά με αφορμή, ένα περιστατικό όλοι οι φίλοι συναντώνται ξανά. Οι ζωές τους έχουν αλλάξει αλλά ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει σε ‘ φλας μπάκ’ τα χρόνια της αθωότητας, είχαμε διαβάσει τον Ιανουάριο. Τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα. Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία, πιστοί σ ένα «Λόγω Τιμής» που έδωσαν 20 χρόνια πριν, πως ότι κι αν συμβεί θα παραμείνουν πάντα φίλοι.

Ο σκηνοθέτης της σειράς πόσταρε μια φωτογραφία με το σενάριο του πρώτου επεισοδίου [φωτό κάτω] και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου δηλώνει «πολύ συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου» ενώ υπογραμμίζει και τη δική της συγκίνηση «που ξαναμπαίνει στις ζωές των παιδιών, αυτών των χαρακτήρων που γέννησα και τόσο αγάπησα»

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τα επόμενα νέα