Survivor: Αγώνας θρίλερ ο σημερινός ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία - Ποιος κερδίζει [vds]

19.05.2017
Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, οι παίκτες του Τουρκικού Survivor κέρδισαν τους Έλληνες «συναδέλφους» τους με σκορ 10-7 και σήμερα αναμένεται η ρεβάνς.

Αν κερδίσουν σήμερα οι Έλληνες θα υπάρξει και τρίτος αγώνας, αλλιώς το θέμα θα λήξει νωρίτερα καθώς νικήτρια θα στεφθεί η ομάδα που θα έχει δυο νίκες.

Στο τρέιλερ παίρνουμε μια πρώτη γεύση του σημερινού παιχνιδιού όπου βλέπουμε μεταξύ άλλων ότι αγωνίζονται ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Bo και ο Κώστας Κοκκινάκης είναι φανερή η ένταση που κυριαρχεί και στις δυο ομάδες που θέλουν πολύ τη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν σε τούρκικες ιστοσελίδες, η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς οι Έλληνες θα είναι οι αποψινοί νικητές, με σκορ 10-8 και τα πάντα θα κριθούν στον τρίτο αγώνα!

Θυμίζουμε ότι το έπαθλο -ένα τραπέζι με κοινά φαγητά των δύο χωρών και διασκέδαση με τον τραγουδιστή Fedon– θα το απολαύσουν όλοι, αντί για τη νικήτρια ομάδα, όπως είχε προταθεί αρχικά. Την αντιπρόταση έκανε ο Ilhan Mansiz και έγινε αποδεκτή από τον Acun Ilicalli.