Το σκορ στο 1ο ελληνοτουρκικό "παιχνίδι φιλίας" στο Survivor & το αποψινό ματς

19.05.2017
Tο πρώτο ελληνοτουρκικό "παιχνίδι φιλίας" στο Survivor έληξε με ήττα για την ελληνική ομάδα.

Οι Τούρκοι παίκτες του Survivor αποδείχτηκαν εξαιρετικά δυνατοί με τους περισσότερους να έχουν διακρίσεις στον αθλητισμό - μεταξύ αυτών έπαιξαν δύο πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές κι ολυμπιονίκης - με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν εξαιρετικά την ελληνική ομάδα.

Επικράτησαν με 10-7 της ενωμένης ομάδας "Διασήμων" και "Μαχητών", σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, που απαιτούσε μεγάλη ισορροπία, εκτός από ταχύτητα και ευστοχία.

3 νίκες στην ομάδα του έδωσε ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ από μία νίκη έφεραν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριο Πρίαμος Ιωαννίδης.

Εκτός παιχνιδιού για το καλό της ομάδας έμειναν οι Κώστας Κοκκινάκης, Γιάννης Σπαλιάρας και Μπο.

Το έπαθλο για τον νικητή ήταν ένα τραπέζι με φαγητά που είναι κοινά στις δύο χώρες, όπως γύρος, κεφτεδάκια, ντολμαδάκια, πιλάφι, ιμάμ μπαϊλντί και μπακλαβάς, υπό τους ήχους του τραγουδιστή Φαίδωνα, ο οποίος μιλάει και τραγουδάει και στα ελληνικά!

Μετά από πρόταση του Τούρκου παίκητη Μανσίζ, πάντως, τη βραδιά θα την απολαύσουν και οι δύο ομάδες ενώ το πραγματικό έπαθλο είναι μια εβδομάδα διακοπών για όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει σε 2 αγωνίσματα. Αν το σημερινό αγώνισμα κερδίσει η Τουρκία τότε η ομάδα θα κάνει διακοπές για 1 εβδομάδα στην Μύκονο ενώ αν κερδίσει η Ελλάδα στο Μπόντρουμ (άλλοτε λλικαρνασσό) της Τουρκίας.

Όλα θα κριθούν στο αποψινό ματς. Πάρε μια γεύση εδώ.