The Voice: Τρέλανε την τηλεθέαση & η θεϊκή ατάκα του Καπουτζίδη για τους ανταγωνιστές [vds]

10.02.2017
Χθες Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ήταν το πρώτο live του The Voice και το σόου τρέλανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης αφού στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 31,7% και στο νεανικό κοινό 38,1%.

Μάλιστα, μετά το τέλος του Πάμε Πακέτο του Alpha λίγο πριν τα μεσάνυκτα, το οποίο σημείωσε 26,1% και 14,4% αντίστοιχα, η τηλεθέαση του The Voice εκτοξεύτηκε αγγίζοντας σε τέταρτο ακόμα και το 50,7% στο νεανικό κοινό!

Ο παρουσιαστής δε Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τα ρέστα του για μία ακόμα φορά αφού απέδειξε και πάλι πως χιούμορ διαθέτει και μπόλικο.

Μετά από διαφημιστικό διάλειμμα όπου ακούσαμε τη φωνή του πάνω στα σήματα του show και έχοντας υπόψη του πως απέναντι στο Mega παίζει το «Παραπέντε» και στον Alpha το «Πάμε Πακέτο» είπε με πολύ χιούμορ:

«Επιστρέψαμε. Όχι ότι είχαμε φύγει και ποτέ. Εγώ σήμερα παρουσιάζω το Voice, σπικάρω τις διαφημίσεις του ΣΚΑΪ, είμαι στο Παρα Πέντε, την άλλη εβδομάδα θα πάω και στο Πάμε Πακέτο, έχω μια ξαδέλφη στη Βενεζουέλα, θα της στείλω ένα πακέτο» σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Καπουτζίδης.