Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για πρώτη φορά για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης [vds]

02.02.2017
Από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, τα νούμερα που σημειώνει η «Ελένη, τα οποία συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές είναι πεσμένα και έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού ουκ ολίγες φορές.

Βέβαια, μέχρι στιγμής η Ελένη δεν είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα και το έκανε σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου με αφορμή το γράμμα ενός φανατικού καινούριου τηλεθεατή της και φυσικά, με μπόλικη δόση χιούμορ αποδεικνύοντας γιατί είναι νούμερο ένα εδώ και 22 χρόνια.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά απολαυστικό και μπορείς να το παρακολουθήσεις στη συνέχεια. Ιδού και το απόσπασμα που αφορά τα νούμερα:

«Ξεκίνησα να παρακολουθώ την εκπομπή σου φέτος μαζί με την κοπέλα μου και έχω πορωθεί, έχω δει on line στο web tv του Alpha όλα τα επεισόδια, από το 2014 μέσα σε δυο μήνες περίπου. Τι λες παιδί μου; Θα μας τρελάνεις; Τι μας έχεις περάσει; Prison Break; Με τρελαίνει.»

Και συνέχισε μετά:

«Δυστυχώς σήμερα δεν είδα την εκπομπή live. Πολλές φορές το έχεις δει στο web tv γι’ αυτό ψάχνω κάποιους πελάτες που μου την έχουν κοπανήσει από εσάς. Για γυρίστε πίσω και αφήστε τα web tv!»