Άσχημα νέα για Μουτσινά- Ηλιάκη! Ο Alpha «κόβει» πρόωρα τους Ξαναδέστε τους;

30.01.2017
Μπορεί να τους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά πίσω στον Alpha για να αναβιώσουν το «Δέστε τους», όμως, ενδέχεται η συνεργασία των Μουτσινά- Ηλιάκη με τον σταθμό να έχει άδοξο τέλος, αφού ο Alpha φέρεται να έδωσε τελεσίγραφο στον παρουσιαστή να ανεβούν τα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

«Επικοινώνησα με τις δικές μου πηγές μέσα στο κανάλι και έμαθα τα εξής: Ο κύριος Σούσουλας, γενικός διευθυντής του Alpha, φώναξε τον Νίκο Μουτσινά στο γραφείο του και του είπε: «Σου δίνω διορία μέχρι τις 15 Φλεβάρη να αλλάξεις την εκπομπή, να δούμε τα νούμερα να ανεβαίνουν. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, κάνε κάτι». Ο Μουτσινάς πάλι απάντησε: «Μη με απειλείς. Αν θες να κόψεις την εκπομπή καν΄το τώρα. Εγώ δεν αλλάζω την εκπομπή».

Αυτό όμως που θέλει να αλλάξει ο Μουτσινάς είναι ένα πρόσωπο και το κανάλι του είπε το εξής: «Αν αλλάξεις πρόσωπο θέλουμε να βάλεις το πρόσωπο που θα σου πούμε εμείς κι όχι αυτό που έχεις επιλέξει εσύ, γιατί σε αφήσαμε επέλεξες, δεν μας βγήκε καλώς ή κακώς, θέλουμε να βάλουμε το δικό μας πρόσωπο». Εκεί όμως ο Νίκος τσινάει και δε θέλει και εκεί υπάρχει η σύγκρουση.»