Βερύκιος «καρφώνει» Τσολάκη: «Θα μαθαίνω από τον ANT1 τι ετοιμάζουν για σένα;» [vds]

27.12.2016
Με ορέξεις κι αποκαλύψεις γύρισε σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day και δε δίστασε να αναφερθεί και στα νούμερα της εκπομπής το τελευταίο διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Βλέπω μία ραθυμία».

Το καλύτερο, όμως, το πέταξε στη συνέχεια απευθυνόμενος στην Ελένη Τσολάκη για την οποία πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον:

«Που είναι η άλλη; Για να δω το άλλο το κοριτσάκι εκεί δίπλα. Προχτές Ελενίτσα ήμουν με μια παρέα σε ένα νυχτερινό μαγαζί, που εκεί λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου τα περισσότερα πράγματα. Ήταν τα στελέχη του ανταγωνισμού, του διπλανού μαγαζιού και έμαθα από τον ανταγωνισμό τι ετοιμάζεται εδώ. Θα πάω να εξομολογήσω τον πάτερ Δημήτριο Φουρλεμάδη και μετά θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους! Και δεν εννοώ μόνο εσένα, αλλά όλο το δημιουργικό του Alpha. Αυτά ξεχάστε τα! Θα μαθαίνω εγώ νύχτα από τον ανταγωνισμό… Θα γίνει το πραγματικό ριάλιτι εδώ!».

Και δεν έμεινε εκεί, αλλά συμπλήρωσε:

«Εσύ φρόνιμη και τα υπόλοιπα θα τα λύσω εγώ όταν τελειώσει η εκπομπή με τον πάτερ Δημήτριο. Θα μαθαίνω εγώ από τον ΑΝΤ1 τι ετοιμάζουν για σένα; Θα τους πάρει ο διάολος και θα τους σηκώσει όλους χρονιάρες μέρες! Τελεία! Θα μαθαίνω εγώ από τον ανταγωνισμό τι ετοιμάζεται στο σπίτι μου»;