Σοκ: Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα όπως τους ξέραμε!

20.12.2016
Η προηγούμενη εκπομπή τους ήταν αφιερωμένη -κατά κάποιον τρόπο- στη νεογέννητη κορούλα του Αντώνη Κανάκη που του έχει πάρει τα μυαλά. Η τελευταία όμως, έκλεισε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Μέσα σε ένα γενικώς νεφελώδες τοπίο στην ελληνική τηλεόραση και τον Τύπο γενικότερα, ο Αντώνης Κανάκης, λίγο πριν από το κλείσιμο της χθεσινής, τελευταίας για το 2016 εκπομπής, προέβη σε μια ανακοίνωση που ξάφνιασε τους πάντες. Με την κακή έννοια.

"Είναι η τελευταία εκπομπή του 2016 για το Ράδιο Αρβύλα. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Απλά για να μην φάμε πολύ ξύλο από την αρχή αυτής της σεζόν, είπαμε να το ανακοινώσουμε τις γιορτές που υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη. Είχαμε πάρει την απόφαση ότι την εβδομαδιαία μετάδοση της εκπομπής θα την αλλάξουμε κάπως. Δεν θα είναι πιο συχνή, το αντίθετο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι απόφαση του ΑΝΤ1. Μόνο να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε γιατί σέβονται και κατανοούν πόσο δύσκολη είναι όλη αυτή η ιστορία και κατανοούν την απόφασή μας για να μειώσουν λίγο την συχνότητα. Μπορεί να φαίνεται τρελή απόφαση με αυτές τις τηλεθεάσεις, με αυτή την αποδοχή, όμως πιστεύουμε ότι η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα"

Οι συνεργάτες δεν σταμάτησαν να κάνουν χιούμορ με όσα έλεγε ο παρουσιαστής. "Όταν θα επιστρέψουμε λοιπόν τον Ιανουάριο δεν θα είμαστε σε εβδομαδιαία βάση. Θα είμαστε μία ή δύο φορές το μήνα, ακόμη δεν το έχουμε αποφασίσει 100%. Ίσως δημιουργήσουμε κάποιο άλλο πρόγραμμα που μπορεί… Νιώθουμε ότι θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την εκπομπή με τον πήχη ψηλά και επειδή είναι πολύ δύσκολο, έχουμε πάρει αυτή την απόφαση και την ανακοινώνουμε σήμερα".