Αντώνης Κανάκης: «Μας έδειξε πόσο τρελός έχει προλάβει να γίνει με την κόρη του»

19.12.2016
Πριν λίγες ημέρες ο Αντώνης Κανάκης έγινε πατέρας αφού η σύντροφός του, Επιστήμη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο του έχει πάρει τα μυαλά.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής εμφανίστηκε στο Ράδιο Αρβύλα πανευτυχής και χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του ούτε να το εκμεταλλευτεί για λίγη παραπάνω δημοσιότητα και αυτή ακριβώς τη μετρημένη στάση του επαίνεσε η Νάνσυ Νικολαΐδου μέσα από τη στήλη της στο TV Έθνος.

«Ο Mr. Ράδιο αρβύλα εμφανίστηκε στους δέκτες μας και όχι δεν έκανε τη ζωή του... τσίρκο, αν και γνώριζε καλά πως θα τίναζε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα. Ήρθε στους δέκτες μας και χωρίς να προσποιηθεί, χωρίς να θελήσει να μας πει ψέματα, χωρίς να γίνει γελοίος, μοιράστηκε μαζί μας τα ευχάριστα μαντάτα.

Ο Αντώνης με έναν απίστευτα αφοπλιστικό, γλυκό τρόπο μας έδειξε το πόσο τρελός έχει προλάβει να γίνει με την κόρη του. Φορώντας ένα ροζ πουκάμισο και με όπλο το χιούμορ και την ευφυΐα του βεβαίως, παρέδωσε μαθήματα τηλεοπτικής αξιοπρέπειας, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως σε αυτό τον χώρο μπορείς να υπάρχεις χωρίς να γίνεσαι... νούμερο για τα νούμερα! Αντώνη να σου ζήσει!»