Δημητρίου: Άγρια επίθεση σε Λιάγκα με απίστευτους χαρακτηρισμούς

06.03.2015
Σε κόντρα μεγατόνων εξελίσσεται αυτή της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Λιάγκα, μετά την επεισοδιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Πρωινό.

Τότε, ο παρουσιαστής την είχε ρωτήσει, αν αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα, προκαλώντας την οργή της. Εξάλλου, η Lady όπου βρισκόταν και όπου στεκόταν, έλεγε πόσο την πείραξε η ερώτηση αυτή του Λιάγκα.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης (5/3) πήγε καλεσμένης τα Καρντάσιανς κι έγινε του… ξεσπάσματος! Η Άντζελα επιτέθηκε άγρια στον Λιάγκα, με απίστευτους χαρακτηρισμούς και αποκαλύψεις!

«Εσύ θα μου έλεγες στην εκπομπή σου ότι “αλλάζεις τους άντρες σαν τα πουκάμισα”; Όταν κάποιος σε παρακαλάει επί δύο μήνες να πας στην εκπομπή του και πηγαίνοντας εκεί να παρουσιάσεις την δουλειά σου, σου λέει ότι αλλάζεις τους άντρες σαν πουκάμισα, δεν είναι ανεγκέφαλος; Χαζός είναι. Δεν θα ξαναπάω ποτέ στον Λιάγκα και το λέω δημοσίως τώρα. Δεν ξαναπάω γιατί δεν είναι ωραίο πράγμα. Έχε χάρη που σέβομαι την εταιρεία μου, γιατί είχα πάει για την δουλειά μου. Διαφορετικά θα σου έλεγα...» είπε σε έξαλλη κατάσταση.