Ρέμος vs Λιάγκα: Η «αρπαχτή» που τον έκανε έξαλλο

03.06.2014
«Φυλαγμένη» την είχε ο Αντώνης Ρέμος στον Γιώργο Λιάγκα για το σχόλιο που είχε κάνει στην εκπομπή του ότι ο τραγουδιστής και άλλοι συνάδελφοί του «βαφτίζουν» τις συναυλίες... αρπαχτές!

«Φυλαγμένη» την είχε ο Αντώνης Ρέμος στον Γιώργο Λιάγκα για το σχόλιο που είχε κάνει στην εκπομπή του ότι ο τραγουδιστής και άλλοι συνάδελφοί του «βαφτίζουν» τις συναυλίες... αρπαχτές Το σχόλιο του παρουσιαστή ενόχλησε τον Ρέμο, ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Πρω1νου, δε χαρίστηκε στον Λιάγκα. Μάλιστα, φανερά ενοχλημένος είπε ότι οι δυο τους θα μιλήσουν για το θέμα αυτό στη συνέντευξη που θα κάνουν μαζί και θα το λύσουν, όπως κάνουν οι άντρες!

«Το θέμα των δολαρίων, το κάνουν κάποιοι Έλληνες ακόμα. Και να με ενοχλεί, αφού νιώθουν έτσι. Δεν τα έπαιρνα εγώ τα λεφτά. Όσο για το θέμα της αρπαχτής, θα το απαντήσω σε αυτόν που μου το είπε. Αρπαχτές κάνουν αυτοί που πηγαίνουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ρωτήστε αν θέλετε του Έλληνες της Αμερικής αν ο Ρέμος έκανε αρπαχτή. Θα κάνουμε συνέντευξη και θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο, όπως κάνουν οι άντρες».


Ο Λιάγκας μία αμηχανία από τις δηλώσεις του Ρέμου την είχε και αρκέστηκε να σχολιάσει ότι στη συνέντευξη θα γίνει... «μονομαχία στο Ελ Φισκάρδο».