Απίστευτο ξέσπασμα Βερύκιου για Σπυροπούλου

26.05.2014
Ο Δήμος Βερύκιος μάς έχει συνηθίσει σε ξεσπάσματα, αφού ο δημοσιογράφος "φουντώνει" εύκολα.

Ωστόσο, το ξέσπασμα του από τον καναπέ του "Μες στην καλή χαρά", όπου πήγε καλεσμένος ήτο μοναδικό και άφησε εμβρόντητους τους πάντες στην εκπομπή. Μέχρι και την Κων/να Σπυροπούλου, την... τιμή και την υπόληψη της οποίας υπερασπίστηκε με πάθος ο Βερύκιος.

Ο δημοσιογράφος ξέσπασε εναντίον εκείνων που πιάνουν στο στόμα τους την Σπυροπούλου και πιστεύουν ανυπόστατα δημοσιεύματα.

"Για την Κωνσταντίνα κάποια στιγμή θα σας μιλήσω εγώ γι’ αυτά που γράφονται και λέγονται μέσω του διαδικτύου αλλά για το πια πραγματικά είναι. Εγώ την Κωνσταντίνα την ήξερα πολύ πριν βγει στο γυαλί όταν δούλευε στο νυχτοκάματο, στην ηλικία που λίγα κορίτσια φοιτήτριες από την επαρχία έρχονται στην Αθήνα και δουλεύουν. Έμαθα ότι μια κυρία δικαστικός είχε πάρει από το διαδίκτυο ένα δημοσίευμα που έγραφε ότι η Κωνσταντίνα δέχτηκε για δώρο στη γιορτή της ένα πολυτελές αυτοκίνητο και το κουνούσε μέσα στα γραφεία της δικαιοσύνης. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα δεν ντρέπεσαι με αυτά που κάνετε. Υπάρχει μια βιομηχανία λάσπης που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να ισοπεδώνει ανθρώπους" αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και ακόμη δε μπορούμε να συνέλθουμε από το σοκ(ι) για την αποκάλυψη με τη δικαστικό!!!!