Καλλιμούκου: Μιλά πρώτη φορά για την παρεξήγηση με Ελένη

17.02.2014
Αξέχαστο έχει μείνει το σκηνικό ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Αντωνία Καλλιμούκου, όταν η πρώτη τής έκανε έντονη παρατήρηση στον «αέρα» της εκπομπής, επειδή έστελνε μηνύματα στο κινητό κι ενοχλούσε τους υπόλοιπους.

Το αυστηρό ύφος της Ελένης, μάλιστα, είχε κάνει τον περισσότερο κόσμο να λυπηθεί την έρμη την Αντωνία, που βρέθηκε σε μεγάλη αμηχανία και δεν ήξερε τι να απαντήσει. Τώρα το μοντέλο και πανελίστρια της Μενεγάκη σχολιάζει για πρώτη φορά στον «Ελεύθερο Τύπο» την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους.

“Στενοχωρήθηκα. Ήταν μια απροσεξία, σε μια άτυχη στιγμή, που νόμιζα ότι δεν συμμετείχα στην εκπομπή και έπρεπε να απαντήσω σε ένα επείγον μήνυμα. Τελικά τα θαλάσσωσα. Και, ναι, πήρε διάσταση. Οι άνθρωποι τρελαίνονται να βλέπουν αμήχανες στιγμές, φτάνει να μην είναι οι ίδιοι μέσα σε αυτές” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Καλλιμούκου μίλησε για τη συνεργασία της με την εκπομπή της Ελένης και τις σχέσεις που έχει με το υπόλοιπο team. “Φέτος υπάρχει περισσότερο δέσιμο με την ομάδα και το απολαμβάνω διπλά. Δεν υπάρχει μυστικό χημείας. Η χημεία μεταξύ ανθρώπων και συνεργατών είναι μυστήριο!” είπε.