Μανωλίδου: αποκάλυψε στην Ελένη το φύλο του μωρού της

17.02.2014
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση και συνέντευξη μετά την είδηση ότι είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Η μαέστρος με φουσκωμένη κοιλίτσα κάθισε στην πολυθρόνα της Ελένης και μίλησαν για την εγκυμοσύνη της.

«Γενικά δεν θα ήθελα πάρα πολύ να κοινοποιώ πράγματα που είναι μέσα στη ζωή μας» είπε η Μανωλίδου, εξηγώντας έτσι για ποιο δεν αποκάλυψε από την αρχή ότι είναι έγκυος.

Παραδέχτηκε ακόμη ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ στις συναυλίες που έκανε τον χειμώνα, καθώς και ότι ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης την τελευταία φορά που είχε πάει καλεσμένη στην Μενεγάκη.

«Μάλιστα ταλαιπωρήθηκα πολύ και στις συναυλίες το χειμώνα. Κουραζόμουν αρκετά γιατί ταξιδεύαμε κάθε μέρα σε άλλη πόλη» είπε.

Αν και ήθελε πολύ ένα τέταρτο παιδί, στην αρχή φοβήθηκε πολύ. «Φοβόμουν πολύ. Άργησα πολύ να πάρω ρούχα εγκυμοσύνης. Δεν το είχα πει στα παιδιά μου. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου».

Στο τέλος, αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, όταν η Ελένη της είπε ότι η κοιλίτσα της είναι στρογγυλή, άρα θα κάνει κορίτσι. «Λάθος κάνεις» της είπε, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ότι θα αποκτήσει τον τρίτο γιο.