Γρηγόρης - Λιάγκας: Είναι μία... ωραία ατμόσφαιρα

11.02.2014
Μία... ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στον ΑΝΤ1 και πολύ αγαπιούνται τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του καναλιού.

Τέτοια αγάπη, να τους φτύνεις για να μην τους ματιάσεις. Ειδικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να «καυχιέται» ότι είναι ο... αγαπησιάρης του ΑΝΤ1, αφού Βαγγέλης Περρής και Γιώργος Λιάγκας πρέπει να τον έχουν μέσα στην καρδιά τους.

Τούτη τη φορά, ο Γρηγόρης πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο με τον Λιάγκα, αν και η περίπτωση τους δεν είναι σαν αυτή με τον Περρή. Εδώ, κρατάνε τα προσχήματα και «σφάζονται» με το γάντι. Πριν λίγες μέρες, όταν ο Αρναούτογλου είχε καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» την Σούλα, ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, ο Λιάγκας ενοχλημένος είχε σχολιάσει αρνητικά την καλεσμένη.

Αλλά και τον Γρηγόρη, ρίχνοντας φαρμακερές σπόντες. «Κι εμείς πέρυσι όταν είχαμε πάει να κάνουμε την εκπομπή μαζί, σε ιερόδουλες με πήγε. Του αρέσουν αυτές οι συνεντεύξεις του Γρηγόρη» είχε πει τότε μέσα από την εκπομπή του, ενώ τόνισε ότι περνάει (ο Αρναούτογλου) λάθος μηνύματα.

Και το σχόλιο αυτό του Λιάγκα, σχολίασε ο Γρηγόρης. «Ο καθένας μπορεί να πάρει όποιο μήνυμα θέλει, μπορεί να λέει ότι θέλει, ελεύθερος άνθρωπος είναι, ελεύθερη τηλεόραση έχουμε. Ο καθένας εκφράζεται, εμείς κάνουμε την εκπομπή, παρουσιάζουμε αυτό που θέλουμε και ο καθένας κρατάει αυτό που θέλει» είπε.

Πηγή: Μελέτησέ το