Σκορδά: Τής έκαναν έκπληξη, τους έβρισε κι έφυγε σαν τρελή

11.02.2014
Γενέθλια είχε την Κυριακή (9/2) η Φαίη Σκορδά και είπαν οι συνεργάτες της στο Πρωινό να της κάνουν ένα πάρτι έκπληξη (που άλλού;) στο μαγαζί της Αργυρώς.

Αλλά τι το ήθελαν κι αυτοί; Και ταλαιπωρήθηκαν για να είναι όλα στην εντέλεια και τούς σκυλόβρισε η παρουσιάστρια από πάνω. Έξαλλη, έγινε η Σκορδά με τους συνεργάτες της κι αντί να τους ευχαριστήσει για την surprise, τούς έβρισε κι έφυγε από το μαγαζί ωσάν την τρελή, έχοντας αγκαλιά τον γιο της που έκλαιγε.

Τις απείρου κάλλους σκηνές από το επεισοδιακό πάρτι, αποκάλυψε με την παραμικρή λεπτομέρεια, ο Γιώργος ο Λιάγκας. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Το ζευγάρι μαζί με τον Γιάννη είχαν πάει από το πρωί της Κυριακής σε τρία παιδικά πάρτι, με αποτέλεσμα μάνα και γιος να κουραστούν. Ο Λιάγκας, όμως επέμενε να πάνε στης Αργυρούς και με τα πολλά έπεισε τη σύζυγο απλά να περάσουν από το μαγαζί.

Φτάνουν εκεί, αλλά απ’ έξω ήταν φωτογράφοι και η Σκορδά έγινε έξαλλη. Αφού τσακώθηκε στο τζιπ για δέκα λεπτά με τον σύζυγο αποφάσισε να πάρει το παιδί στην αγκαλιά της και να μπει στο μαγαζί. Στο μεταξύ, οι συνεργάτες τους ήταν κλεισμένοι στην τουαλέτα και περίμεναν πότε θα μπει η παρουσιάστρια.

Αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως τα είχαν ονειρευτεί όταν σχεδίαζαν την έκπληξη. Η Σκορδά μπήκε μέσα και οι υπόλοιποι βγήκαν από την τουαλέτα φωνάζοντας «χρόνια πολλά». Με τη φασαρία ο μικρός έβαλε τα κλάματα και η μάνα Σκορδά τα «πήρε» στο κρανίο. Κι αφού τους φώναξε ότι είναι «απαράδεκτοι», έφυγε με το παιδί, επέστρεψε στο τζιπ και δεν έβγαινε από αυτό ούτε με τα χίλια παρακάλια.