Ελένη: «Άδειασε» τον Λάτσιο μέσα από την εκπομπή της

06.02.2014
Είπαμε, η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο έχει φτάσει στα άκρα και η αγάπη που είχε κάποτε το πάλαι ποτέ ζευγάρι έχει μετατραπεί σε... μίσος.

Και μπορεί ο Λάτσιος να κρατά μία ψύχραιμη στάση στην άγρια κόντρα τους, φαίνεται ότι δε συμβαίνει το ίδιο με την Ελένη. Και κάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία στην εκπομπή της, ρίχνει τα «καρφιά» της στον πρώην σύζυγο.

Το τελευταίο της «χτύπημα» ήταν πάνω στην κουβέντα με την Λένα Μαντά για το νέο της βιβλίο. Οι δύο τους συζητούσαν για τους άνδρες και πόσα πράγματα κάνουν οι γυναίκες μέσα σε μία σχέση ή γάμο. Και τσουπ, βρήκε το Λενιώ την καλύτερη ευκαιρία για να «αδειάσει» τον Λάτσιο.

«Παιδί μου εγώ δεν έκλεινα κάθε χρόνο τις διακοπές του καλοκαιριού; Ακριβώς όμως! Μια βδομάδα θα πάμε εκεί, με τα παιδιά εκεί, να κλείσω τα εισιτήρια, θα πάμε στο τάδε ξενοδοχείο, θα γυρίσουμε πίσω, θα μείνουμε τόσες μέρες, θα πάμε στον παππού και στη γιαγιά τρεις μέρες, θα γυρίσουμε και θα πάμε μια βδομάδα στο άλλο μέρος! Μήνα Νοέμβριο για τον Ιούλιο!», είπε η παρουσιάστρια και την έπιασε απόγνωση μόλις τα θυμήθηκε.

Για την ιστορία, το νέο βιβλίο της Μαντά αναφέρεται σε μία παντρεμένη γυναίκα που εγκατέλειψε την οικογένεια της, όταν γνώρισε τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο άλλου άνδρα. Και το Λενιώ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το στόρι, έχοντας μία επίσης ενδιαφέρουσα συζήτηση με την καλεσμένη της.