Η Δούκισσα μισεί τις ταμπέλες & ο Δανίκας την είπε... μ@@ναρο

04.02.2014
Μία ασυνήθιστη συνέντευξη έδωσε η Δούκισσα Νομικού και πώς να μη συμβεί αυτό, όταν απέναντι της είχε τον Δημήτρη Δανίκα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος φαίνεται ότι... θαμπώθηκε από την ομορφιά της Δούκισσας, την οποία τρεις φορές αποκάλεσε... μ@@ναρο! Και να φανταστείς ότι εκείνη τού είχε επισημάνει ότι μισεί τις... ταμπέλες. Αλλά στου ενθουσιασμένου Δανίκα όσο θέλεις βρόντα. Γενικά, η συνέντευξη της Νομικού στο Πρώτο Θέμα ήταν διαφορετική και περιλάμβανε ασυνήθιστες ερωτήσεις.

Ωστόσο, η Νομικού έβαλε τα δυνατά της για να "πείσει" τον δημοσιογράφο ότι στην πραγματικότητα είναι ένα απλό, καθημερινό κορίτσι. Α και οπαδός του Ολυμπιακού. Απλά, λαϊκά πράγματα δηλαδή. «Μισώ θανάσιμα τις ταμπέλες. Ούτε ηθοποιός, ούτε τηλεπαρουσιάστρια, ούτε μοντέλο. Ένα κορίτσι από τον Πειραιά, οπαδός του Ολυμπιακού, που για να βγάλω το ψωμί μου δούλεψα και γκαρσόνα!» δήλωσε η κατά τον Δανίκα οπτασία!

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε επίσης, αν ερωτεύτηκε τον σκηνοθέτη της ταινίας που πρωταγωνιστεί, Νίκο Παναγιωτόπουλο. «Δεν θα μπορούσε να συμβεί. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα σεβασμό γι΄ αυτόν. Υποκλίθηκα στον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα του, το σπινθηροβόλο πνεύμα του και το ατελείωτο χιούμορ του. Είναι σπουδαίος επειδή δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά» ήταν η απάντηση της απλής Δούκισσας.