Περρής: Γιατί δεν καλούν τον Αρναούτογλου στο ΟΛΑ;

08.01.2014
Κόσμος και κοσμάκης έχει περάσει από το «ΟΛΑ τρέλα» και ειδικά οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μία επίσκεψη την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη την έχουν κάνει.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ένας δεν έχει περάσει από την εκπομπή, αφού δεν έχει λάβει πρόσκληση. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αν και είναι μία από τις μεγάλες μεταγραφές του καναλιού το καλοκαίρι και τα Καρντάσιανς πηγαίνουν καλά, δεν έχει λάβει πρόσκληση για να πάει στο ΟΛΑ.

Και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, αφού εκεί βρίσκεται ο Βαγγέλης Περρής, ο οχτρός του Αρναούτογλου των οποίων η κόντρα είναι γνωστή σε όλους. Και ως φαίνεται καλά κρατεί, καθώς ειδικά ο Περρής φροντίζει να την αναζωπυρώνει κάθε λίγο και λιγάκι. Και για του λόγου το αληθές, με μπόλικη ειρωνεία, εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής «Excellent», αν έχουν καλέσει τον Αρναούτογλου στο «ΟΛΑ»

«Δεν τον έχουμε καλέσει νομίζω. Δεν μας έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να δούμε τον Αρναούτογλου, δεν μας έχει λείψει. Ας έρθει στην εκπομπή, έχουμε ενισχύσει τις πολυθρόνες για να τον αντέξουν και αυτόν και τον Θέμο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και οι σπόντες του δε σταμάτησαν εκεί, αφού στη συνέχεια έριξε σπόντες για την εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου, στα Καρντάσιανς. «Έχεις δει την Μαρία στην εκπομπή; Την έχεις δει, αλλά την έχεις ακούσει; Τι είναι αυτό που το βλέπουμε και δεν το ακούμε; Η Μαρία Μπεκατώρου στα "Καρντάσιανς"! Θα την ήθελα με μεγαλύτερο ρόλο στην εκπομπή, είναι αλήθεια» είπε.