DWTS: Μάθε ποιον σταρ δεν προτιμά το κοινό

07.01.2014
Την Κυριακή το βράδυ είχαμε ακόμη μία ανατροπή στο Dancing with the stars, αφού από το show αποχώρησε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Μετά την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή, που ήταν το μεγάλο φαβορί του παιγνιδιού, ήρθε η σειρά του χρυσού Ολυμπιονίκη να δει την πόρτα εξόδου. Και η αποχώρηση του ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη για όλους, από τη στιγμή μάλιστα, που ο Μουρούτσος και κοινό είχε, αλλά και θεαματική εξέλιξη στο χορό παίρνοντας υψηλές βαθμολογίες στα τελευταία Live.

Δεν πήρε, όμως, μεγάλη βαθμολογία στο τελευταίο και αυτό του κόστισε την έξοδο. Εξάλλου, όπως διαβάζουμε στο Newpistol, ο Μουρούτσος δεν ήταν αυτός με την χαμηλότερη βαθμολογία του κοινού. Άλλη είναι τελευταία στις προτιμήσεις και πρόκειται για την Κατερίνα Στικούδη, που ήταν τελευταία στην τηλεοπτική ψηφοφορία. Και για το λόγο αυτό ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

Στο τελευταίο live, πρώτος στην προτίμηση του κοινού ήταν ο Ησαΐας Ματιάμπα και ακολουθεί ο Λάκης Γαβαλάς. Η Μαίρη Συνατσάκη, αν και ειχε μπει δυναμικά, τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει χάσει... έδαφος.