Σπυροπούλου: Η ανέλπιστη εμφάνιση στο Πρωινό με μπικίνι

03.01.2014
Όλα τα περιμέναμε, αλλά να δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ένα τοσοδούλι, σέξι ροζ μπικίνι στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όχι δεν το περιμέναμε.

Βασικά, δεν περιμέναμε ότι οι συντελεστές της εκπομπής θα επέλεγαν ως κορίτσι του καιρού για το πρωί της Παρασκευής εκπρόσωπο της ντόπιας showbiz και μάλιστα την Σπυροπούλου. Αλλά, μάλλον, επειδή τις τελευταίες μέρες η νεαρή "φοριέται" ελέω των εξωτικών της διακοπών στις Μαλδίβες, είπαν να την βάλουν με ροζ μπικίνι στον Γιώργο τον Λιάγκα.

Κι εκείνος μήτε που την γνώρισε. Εδώ, που τα λέμε, ήτο αγνώριστη στη συγκεκριμένη φωτογραφία η Σπυροπούλου κι έτσι στην αρχή ο παρουσιαστής νόμιζε ότι ήταν η Γιάννα Νταρίλη. «Μου κάνετε πλάκα. Η Κωνσταντίνα είναι αυτή; Που είναι στο "Μες την Καλή Χαρά" και πήγε στις Μαλδίβες;» είπε σχεδόν συγκλονισμένος από την αποκάλυψη για το "κορίτσι" του.

Στη συνέχεια, ρώτησε περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνη κι απόρησε όταν έμαθε ότι υπήρξε μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Παιδιά είναι πολύ ωραία κοπέλα. Γυναίκα με τα όλα της!» ειπε.