Του τρελού: Μαλλιά κουβάρια Λιάγκας-Σταμάτη και Ρόκκος

03.01.2014
Νέο διπλό επεισόδιο έχουμε στην περίφημη κόντρα του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη με τον Στέλιο Ρόκκο.

Λιάγκας και Σταμάτη, όπως περιμέναμε, απάντησαν στις νέες δηλώσεις του αοιδού για την κόντρα τους, με τηνΣάσα μάλιστα να έχει τον πρώτο λόγο. Εξάλλου, για εκείνη ο Ρόκκος είχε αφήσει σαφές υπονοούμενο ότι πέρυσι στο Αθηνών Αρένα του την είχε πέσει (ήταν πολύ... διαχυτική μαζί μου, είπε χαρακτηριστικά) και την έδιωξε.

Η Σταμάτη, λοιπόν, εξήγησε ή μάλλον αποκάλυψε πώς είχαν τα πράγματα και γιατί την έδιωξε τότε ο Ρόκκος. Είχε πάει στο κέντρο για τη συνέντευξη Τύπου κι επειδή εκείνες τις μέρες κυκλοφορούσε συνέντευξη του Ρόκκου, όπου έλεγε ότι με τη Ρούλα Κορομηλά δεν είχαν χημεία, τον ρώτησε γιατί χώρισαν με την παρουσιάστρια.

Ο αοιδός έγινε έξαλλος, την έβρισε κι έφυγε. Και, όπως είπε, η Σάσα υπάρχουν και αποδείξεις για το συμβάν, αφού το επεισόδιο έχει καταγραφεί στην κάμερα για λογαριασμό πέρυσι του Πρωινού mou. Το αυτό επιβεβαίωσε και ο Λιάγκας, εξηγώντας ότι δεν έδειξαν τότε το επίμαχο κομμάτι για να προστατεύσουν τον Ρόκκο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο αοιδός επανήλθε και μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη διέψευσε κατηγορηματικά ότι με το "διαχυτική" εννοούσε ότι του την έπεσε η Σταμάτη! "Το "διαχυτική", το είπα επειδή δεν γνωριζόμασταν και ήρθε και μου έκανε κάτι χαζοχαρούμενα" είπε χαρακτηριστικά. Και στη συνέχεια παραδέχτηκε το επεισόδιο για την Κορομηλά. "Μόλις ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου με ρώτησε "με τη Ρούλα γιατί χώρισες;" Kαι εκεί την έβρισα και μετά την έδιωξαν" είπε.

Μεταξύ μας, με το "διαχυτική" όλοι μα όλοι όμως, καταλάβαμε ότι εννοούσε ότι του την έπεσε. Αν ήθελε ο αοιδός, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε να διευκρινίσει τι εννοεί, να εξηγούσε ότι αναφερόταν στα... χαζοχαρούμενα. Αντίθετα, προτίμησε να σιωπήσει και να γελάσει αινιγματικά.