Ο Cool Artisan στα MTV Everyday Girls

16.12.2013
Aυτή τη Δευτέρα στις 20.30 η Μυρτώ Κάζη και η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συνεχίζουν αυτή την ιδιαίτερη αποστολή που έχουν αναλάβει! Να μας παρουσιάσουν ήρωες της πόλης, νέα παιδιά που ξεχωρίζουν με τις επιλογές τους και τις ανησυχίες τους.
Η Μυρτώ συναντά τον Γαβριήλ Νικολαϊδη, στην... κουζίνα του! Ο Γαβριήλ είναι ένας από τους πιο διάσημους Έλληνες bloggers με ειδικότητα στο.. φαγητό!
Food blogging λοιπόν, στο τραπέζι των Everyday girls με χριστουγεννιάτικες συνταγές γεμάτες σοκολάτα που ετοιμάζονται σε χρόνο ρεκόρ!
Πέντε λεπτά, πέντε υλικά και ένα μάτι κουζίνας, είναι αρκετά για να έχετε το πιο Christmas chocolate fudge στο τραπέζι σας!
Η Μαριάνθη από την άλλη, το ρίχνει στη μουσική. Συναντά την πρώτη ελληνική tribute band των Beatles! Πέντε μουσικοί ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και αναβιώνουν το πιο θρυλικό συγκρότημα όλων των εποχών!
Γιατί η νέα γενιά τρελαίνεται με τους Beatles και πώς αισθάνονται που μεταφέρουν τη μουσική τους στο ελληνικό κοινό; Η Μαριάνθη ανακρίνει τα παιδιά σαν να είχε μπροστά της τα αυθεντικά "σκαθάρια" και μαθαίνει τα μυστικά μιας καριέρας που έγραψε τη δική της ιστορία στην παγκόσμια μουσική!