Δήλωση - βόμβα Λιάγκα: "Δεν θα θελα να κάνω πρωινό του χρόνου"

09.06.2011
Την ώρα που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο τους με το Mega για του χρόνου και τα σενάρια γύρω από το τηλεοπτικό τους μέλλον ποικίλλουν, έρχεται ο παρουσιαστής

Την ώρα που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο τους με το Mega για του χρόνου και τα σενάρια γύρω από το τηλεοπτικό τους μέλλον ποικίλλουν, έρχεται ο παρουσιαστής και με μία δήλωση του, ταράζει περισσότερο τα νερά και δημιουργεί μεγάλες απορίες. Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να μην κάνει του χρόνου το «Πρωινό mou»!!!

Το ίδιο πρωί είχε προηγηθεί επίσης μία περίεργη δήλωση του στην εκπομπή, λέγοντας στη Φαίη «Πως καταντήσαμε έτσι» όταν το «Πρωινό mou» βγήκε από το Λουτράκι κι εκείνος φορούσε βερμούδα. Η… κοντοβράκι, όπως έλεγε ξανά και ξανά. Πώς, όμως, έφτασε κι έκανε τη δήλωση – βόμβα ότι δε θέλει να κάνει ξανά πρωινό και τι σημαίνει αυτό;

Με την Ελεάννα Τρυφίδου σχολίαζαν τις εξελίξεις στην πρωινή ζώνη και κυρίως στα σενάρια που ακούγονται για τους ΚαραμεροΧαριτάτους και την πιθανή αντικατάσταση τους από τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο Λιάγκας λοιπόν, είπε ότι μόνο ο Alpha έχει κλείσει για του χρόνου, ενώ ΑΝΤ1 και Mega όχι, επιβεβαιώνοντας κι επίσημα τα δημοσιεύματα ότι οι ΣκορδαΛιάγκα δεν έχουν μιλήσει ακόμη με το κανάλι τους. Και στο σημείο αυτό σχολίασε ότι ο Φερεντίνος πιέζεται από το κανάλι και ίσως αυτή τη φορά… υποκύψει, αφού φαίνεται ότι πλέον το θέλει και ο ίδιος.

Ωστόσο, εκτίμησε ότι η καθημερινή τριβή να μην του πάει και ο ίδιος να κουραστεί. «Κι εγώ πίστεψε με, έχω κουραστεί» είπε στη συνεργάτιδά του για να ρίξει στο καπάκι τη «βόμβα» του. «Στη σκέψη μου, το πρώτο πράγμα είναι ότι δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό και του χρόνου. Έχω κουραστεί» είπε και όλοι ψάχνονται... τι θέλει να πει ο ποιητής.

Πράγματι έχει κουραστεί ο Λιάγκας ή κρύβεται παρασκήνιο πίσω από αυτό; Μήπως, τα σενάρια που θέλουν το Mega να επιθυμεί να συνεχίσει στο «Πρωινό mou» μόνη της η Φαίη και ο Γιώργος να αξιοποιηθεί σε άλλη ζώνη, να έχουν τελικά μία δόση αλήθειας; Και μήπως εκείνος, με τη δήλωση του θέλει να προλάβει κάποιες καταστάσεις; Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι το κανάλι δεν έχει κανένα πρόβλημα στη συνεργασία του με το ζευγάρι. Οπότε, πλέον όλοι περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνάντηση τους στο τέλος του μήνα, οπότε και θα συζητήσουν για το τηλεοπτικό τους μέλλον.