Αφιέρωμα... σλουρπ στην Κορομηλά!

09.06.2011
Δεν υπάρχει πουθενά η μεγάλη οικογένεια του Alpha. «Προχώ» και με διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όλο το χειμώνα που λες, τα παιδιά της Κάντζας (πλην αυτών της Ελένης Μενεγάκη) είχαν τη Ρούλα Κορομηλά στο κοπλιμεντάρισμα, στην αποθέωση της καριέρας της και γενικά… σάλιο να έχουν

Δεν υπάρχει πουθενά η μεγάλη οικογένεια του Alpha. «Προχώ» και με διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όλο το χειμώνα που λες, τα παιδιά της Κάντζας (πλην αυτών της Ελένης Μενεγάκη) είχαν τη Ρούλα Κορομηλά στο κοπλιμεντάρισμα, στην αποθέωση της καριέρας της και γενικά… σάλιο να έχουν να πορεύονται. Ωστόσο, (κι απορούμε δηλαδή) πώς όλο αυτό τον καιρό δεν τους είχε κόψει να της κάνουν εκεί πέρα ένα μικρό αφιέρωμα, έτσι για να θυμούνται οι παλιοί, να μαθαίνουν οι νέοι και να συγκινούνται οι ίδιοι για τη Ρούλα.

Και μάντεψε. Τη φαεινή ιδέα του αφιερώματος είχαν οι «Πάνω στην Ώρα». Τι βίντεο της έφτιαξαν… Να το βλέπεις και να σε παίρνουν τα ζουμιά από τη συγκίνηση. Να θέλεις να γυρίσεις το χρόνο πίσω για να έχεις again την πάλαι ποτέ «εθνική μας παρουσιάστρια». Τι είχες ξεχάσει τον τίτλο που της είχαν αποδώσει τα χρόνια εκείνα; Κι εγώ. Αλλά Έλενα Παπαβασιλείου, Σπύρος Λάμπρου δεν το έχουν ξεχάσει κι έσπευσαν μάλιστα να συμφωνήσουν με την… απονομή του τίτλου. Εκεί να δεις κομπλιμέντο, αποθέωση της Ρούλας και της καριέρας της. Άμα δε ξέραμε πόσο λατρεμένη οικογένεια είναι εκεί στον Alpha, θα λέγαμε ότι τα παιδιά γλείφουν τη διευθύντρια.

Αλλά α παπα παπα, δεν κάνουν τέτοια πράματα. Θαυμασμός ήταν αυτός που ξεχείλιζε από παντού. Βέβαια, πάνω στον ενθουσιασμό και στο θαυμασμό που έφτιαχναν την «αγιοποίηση» της Ρούλας κι ενώ αναφέρθηκαν στον «Πρωινό Καφέ» ξέχασαν την Ελένη Μενεγάκη, που ήταν η «βασίλισσα» του και η οικοδέσποινα που 10 χρόνια συνέδεσε το όνομα της με την εκπομπή. Αλλά τι λέω; Λεπτομέρειες. Που δεν τις θυμήθηκαν ούτε οι του Κους Κους, οι οποίοι γλίτωσαν τον κόπο να φτιάξουν βίντεο – αφιέρωμα στη Ρούλα (αφού δανείστηκαν των πρωινών), αλλά το σάλιο τους δεν το λυπήθηκαν. Εδώ να δεις, αγαπημένε μου. Πήγε το σλουρπ σύννεφο. Η Κορομηλά να τους είχε δώσει σε σκονάκι τι θα πουν, τέτοια λόγια θαυμασμού για τον εαυτό της ούτε η ίδια θα τα σκεφτόταν.

Για να καταλάβεις τι εννοώ, άκουγε από το link ο Παναγιώτης Ψωμιάδης όσα έλεγαν για την παρουσιάστρια («εθνική» την ανέβαζαν «εθνική» την κατέβαζαν) και αγανάκτησε ο άνθρωπος. Και δικαιολογημένα. Έτσι, με το που βγήκε σε ζωντανή σύνδεση τους έκοψε τη φόρα, λέγοντας ότι και η Ελένη Μενεγάκη είναι μεγάλη παρουσιάστρια και δεν πρέπει να την ξεχνάτε. Παγωμάρα στο στούντιο, διότι και η Ελενίτσα του καναλιού είναι. Αλλά η παγωμαρα κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, διότι όταν μιλάνε για Ρούλα δεν χρειάζονται παρεμβολές.

Αλλά ο Ψωμιάδης απτόητος συνέχισε, σχολιάζοντας το ντύσιμο της στο Greek Idol, που καθόλου δεν την κολακεύει. Άσπρισε η Καραβάτου μόλις τον άκουσε κι έπιασε την κοιλιά της. Μα είναι να λαχταράει την έγκυο κι αυτός ο Ψωμιάδης; Άστην καλύτερα στο «σλουρπ» που είναι και… ακίνδυνο!