Γερμανού: "Ο Θέμης φωνάζει στο σεξ"

06.06.2011
«Μες στην τρελή χαρά» είναι η εκπομπή, αλλά η παρέα εκεί είναι... «Μες στην τρελή μαλ...» που τους δέρνει κάθε σαββατοκύριακο. Είπαμε να είναι άνετοι μπροστά στο γυαλί, να νιώθουν την εκπομπή σαν το σπίτι τους και να δείχνουν

«Μες στην τρελή χαρά» είναι η εκπομπή, αλλά η παρέα εκεί είναι... «Μες στην τρελή μαλ...» που τους δέρνει κάθε σαββατοκύριακο. Είπαμε να είναι άνετοι μπροστά στο γυαλί, να νιώθουν την εκπομπή σαν το σπίτι τους και να δείχνουν όλοι μαζί ότι αποτελούν μία αγαπημένη παρέα, αλλά κάπου κάπου θα πρέπει να θυμούνται ότι απέναντι τους έχουν κάμερες.

Και να αποφεύγουν, έτσι, κάποιες ανατριχιαστικές πληροφορίες του τύπου: «Πώς κάνει και με πόσους σεξ ο Θέμης Γεωργαντάς». Δεν είναι να ανταριαζόμαστε πρωινιάτικα. Κι επίσης, θα πρέπει να πει κάποιος στη Ναταλία Γερμανού ότι κρατάμε και κάτι μυστικό. Αυτό πάλι; Τι είναι τούτη; Τους «δίνει» όλους στεγνά. Πρώτα «έδωσε» τη Δούκισσα Νομικού με τον Χρήστο Χολίδη στο Twitter και τώρα τον Θέμη Γεωργαντά, αποκαλύπτοντας πικάντικες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική του ζωή.

Με αφορμή μία έρευνα για το σεξ, που έλεγε ότι οι άθεοι το κάνουν καλύτερα γιατί δεν έχουν ταμπού, η Ναταλία την κατέρριψε πανηγυρικά, λέγοντας ότι αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Χριστιανού Ορθόδοξου, Γεωργαντά ο οποίος δεν έχει κανένα ταμπού στο σεξ. «Τα κάνει όλα, δεν έχει κωλύματα» αποκάλυψε εκείνη με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ρωτάει πού το ξέρει αυτή.

«Βουίζουν οι τοίχοι στα Μελίσσια... αντιλαλούν από τις φωνές του Θέμη» συνέχισε η Γερμανού κι αφού δε βρέθηκε κάποιος να τους μαζέψει, η κουβέντα συνεχίστηκε στο ίδιο ύφος... με περισσότερες αποκαλύψεις. «Οι διπλανοί μού έχουν πει ότι πολλές φορές αναγκάζονται και παίρνουν το παιδί τους και πηγαίνουν σε ξενοδοχείο για να μην τον ακούνε» είπε η παρουσιάστρια για να τη ρωτήσει κάποιος από την παρέα αν φωνάζει πολύ.

Και τι απάντησε λες ο «ρουφ» Ναταλία; «Όχι, μόνο ο Θέμης... όλοι τους... είναι πολλοί». Μετά από αυτό, τι να πεις; Τα λόγια είναι περιττάαααα. Όσο για τον Θέμη; Το μόνο που κατάφερε να πει, ήταν ότι η Ναταλία δεν ακούγεται γιατί έχει καλή ηχομόνωση. Αλλά και πάλι, τι να το κάνει ο έρμος; Η κολλητή τον είχε ξεμπροστιάσει κανονικά.

Υ.Γ. Αφού βλέπουν τι... ταβανόπροκα είναι η Γερμανού, καλύτερα να πάρουν μια ντουντούκα και να βγουν στις λεωφόρους να λένε τα προσωπικά τους οι ίδιοι, παρά να τα πουν σε εκείνη.